JUDIT KECSKES: Un vis realizat

Am avut onoarea de a-i lua un interviu boboacei Paula Roxana Pop, în legătură cu Balul bobocilor. Paula are 15 ani, este elevă în clasa a 9-a A a Liceului Onisifor Ghibu şi a fost una dintre concurente.

PAULA POP

PAULA POP

Partenerul Paulei a fost Judea George, din clasa a 9-a D. Boboaca afirmă că între ei doi au fost şi neînţelegeri datorită stresului că nu ar putea fi gata dansul la timp sau că nu o să placă lumii. Am aflat de la Paula ca perechile au avut antrenamente timp de aproximativ 3 săptămâni în total, în fiecare zi , după şcoala. Aceste antrenamente au durat 4-5, până la 6 ore. De asemenea boboaca ne-a spus şi cum s-au desfăşurat aceste pregătiri, fiecare pereche repetând într-o sală de clasă, în sala festivă sau pe coridor.

 

REPORTER:A fost un vis de-al tău să fii boboc? Ai putea să ne spui şi de ce?

PAULA: Sincer, da. Anul trecut am fost la Balul balurilor şi mi se părea aşa frumos totul – sentimentele trăite pe scena, gândurile, suspansul, emoţiile. Şi mi-am propus ca atunci când eu voi fi clasa a 9-a să particip la bal.

 

 

REPORTER:Cine ţi-a fost tutore ? Cum v-aţi înţeles?

PAULA: Tutorii noştri au fost Cassandra Bala, Robert Pup, Denisa Fantana si Alex Bucur . Ne-am înţeles foarte bine. Ei s-au ajutat între ei, atât tutorii, cât şi perechile asta din dorinţa ca totul să iasă perfect la final. Paula a fost foarte emoţionată, încerca mereu să privească intr-un punct fix sau în pământ, numai ca să nu vadă multitudinea de oameni care aveau privirile aţintite spre ei.

 

REPORTER: Ce parere ai despre juriu şi despre celelalte perechi?

PAULA: Despre juriu am o părere bună, îi respect şi sper că am reuşit să îi impresionăm. Despre celelalte perechi pot să spun că mă bucur că ne-am cunoscut, că am lucrat împreună, am râs, ne-am distrat şi cu siguranţă nu o să regret niciodată acest moment. Vreau doar să le multumesc in primul rând tutorilor mei, şi bobocului meu care a suportat palmele primite, stresul şi presiunea.

Fotografii din arhiva personală Paula Pop

a consemnat JUDIT KECSKES

 KECSKES JUDIT

KECSKES JUDIT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: