BIANCA CIORDAŞ & OTILIA TRIFA: Arta chipului uman

Astăzi, 20.02.2014, a avut loc o expoziţie de fotografii intitulată „Portrete de Crăciun”, realizată de Andrei Crăciun Ţiburcă din clasa a XII-a B.

 

La acest eveniment au fost prezente mai multe persoane, precum colegii de clasă, elevi din liceu, profesori, dar şi rude ale acestuia. Evenimentul a fost înregistrat de către postul de televiziune Digi24 Oradea, care l-a intervievat pe Andrei.

Dacă nu aţi reuşit să fiţi azi prezenţi la portretele lui Andrei, aveţi ocazia de a vedea această expoziţie până miercuri, la Galeria de Arte Vizuale Oradea.

Profesoara şi criticul de artă Ramona Novicov, membră a Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Bihor, a prezentat fotografiile realizate de Andrei Ţiburcă. Doamna Novicov a avut numai cuvinte de laudă şi mulţumire la adresa acestuia.

În final, Andrei le-a mulţumit tuturor pentru prezenţă şi sprijinul acordat. Andrei îşi doreşte să studieze fotografia în Anglia, la Sheffield, şi va avea nevoie de o recomandare din partea şcolii.

Această expoziţie a fost susţinută prin generozitatea firmei Kogayon Studio şi a unui sponsor, SC Cesal SA, reprezentata de dl Vasile Fonoage.

BIANCA CIORDAŞ, OTILIA TRIFA

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: