ROXANA IVAN: Vreau să fiu vedetă!

Există oameni înzestraţi cu un dar important: o voce frumoasă. Unii excelează în această calitate, ajungând superbi cântăreţi de operă, de muzică populară sau de muzică aşa-zis uşoară. Am avut onoarea sa vorbesc cu o micuta domnisoara care are o voce minunată. Ea se numeste Casiana Maria Jurcut Nicoară şi este în clasa I C la şcoala noastră. Casiana isi doreste sa ajunga o cantareata renumita si indragita de toata lumea.

 

CASIANA JURCUŢ

CASIANA JURCUŢ

Am avut ocazia sa vorbesc putin si cu mama ei care mi-a marturisit ca ea si sotul ei o vor sustine mereu, atat financiar, cat si moral. Sunt foarte mandri de ea, pentru ca a evoluat foarte repede, iar Anamaria Gal ii incurajeaza, le spune mereu ca „va ajunge o vedeta mare cu floricelele pe care le scoate”. Totodată, am aflat ca este o eleva foarte cuminte si are note foarte bune la scoala.

Casiana a fost de acord sa imi raspunda la cateva intrebari.

 

REPORTER: De cati ani canti?

CASIANA JURCUŢ: De doi ani si un pic.

 

REPORTER: Cine te-a indrumat spre cantec?

CASIANA JURCUŢ: Eu mi-am dorit foarte mult, cantam mereu prin casă melodii de la televizor, iar mami si tati mi-au indeplinit aceasta dorinta si m-au dus la canto. Si le multumesc pentru ca imi dau bani, si la mami pentru ca e langa mine la fiecare concurs si la fiecare spectacol.

 

Casiana alături de progesoara sa, Anamaria Gal, în studioul Hora TV

Casiana alături de progesoara sa, Anamaria Gal, în studioul Hora TV

REPORTER: Unde canti si cine te pregateste?

CASIANA JURCUŢ: La Palatul Copiilor si profesoara mea este Anamaria Gal. Am cantat la spectacole, de Craciun am fost la Hora TV si in vara am cantat la trei nunti, dar doar două – trei melodii la fiecare si am fost si la concursuri. Am participat la mai multe „Şezători” şi la concursul „Floare de Lotus”, unde am luat locul II.

 

REPORTER: Ce inseamna muzica pentru tine?

CASIANA JURCUŢ: Fericire!

 

REPORTER: Am vazut ca ai diferite costume popolare, de unde le ai?

CASIANA JURCUŢ: Le am de la bunica mea din satul Ceisoara, unu este vechi, de cand era mama bunicii mele mica, unu este de cand era mami mica si unu l-a facut special pentru mine, ea mai face costumase populare.

 

REPORTER: Ce planuri ai pentru viitor?

CASIANA JURCUŢ: As vrea sa castig cat mai multe concursuri, sa ajung o cantareata apreciata si iubita de lume, cand merg pe strada sa fiu recunoscuta si indragita si cand o sa fiu mare as vrea sa iau locul lui Anamaria Gal, sa pregatesc si eu alti copii.

Casiana Jurcut 02REPORTER: Cum iti imparti timpul intre scoala, cantat si joaca?

CASIANA JURCUŢ: Bine, simplu; vin de la scoala, imi fac temele, unde nu stiu ma ajuta mami, ma pregatesc pentru muzica si pe urma ies afara la joaca sau vin vecinele la mine.

 

REPORTER: Ce sfat le-ai da celor care vor sa cante?

CASIANA JURCUŢ: Eu zic sa se apuce, pentru ca e frumos.

a consemnat ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

ROXANA IVAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: