MARCO FABRIS: Oferta Facultăţii de Ştiinţe Economice din Oradea

Această facultate este printre primele cinci între cele mai prestigioase facultăţi de ştiinţe economice din România. Pentru a fi admis aici, este nevoie de diplomă de bacalaureat, putându-se intra la facultate cu taxă sau fără taxa (nota minimă pentru a intra la fără taxă este stabilită de facultate).

Universitatea Oradea

Universitatea Oradea

Aceasta facultate are cinci profile de specializare:  Finante si Banci, Contabilitate, Management, Marketing, Economia Turismului.

Pentru a obtine diploma de licenta, este necesar sa termini cei trei ani, dupa care poţi alege să mergi la master.

Aceasta facultate ofera si invatamant la distanta pentru studentii care lucreaza sau care nu pot frecventa facultatea din diferite motive.

Facultate de Stiinte Economice ofera multe optiuni, precum Erasmus (studentii au posibilitatea de a merge in strainatate pentru un semestru sau un an intreg), Working Travel (studentii au posibilitatea de a alege sa mearga pe parcursul verii in America), program de Intership (facultatea alege o firma in care studentul trebuie sa mearga sa faca practica, intr-unul dintre cele cinci domenii ale facultatii).

Taxa anuala este de 2.500 lei si trebuie platita in trei tranşe. Facultatea ofera si posibilitatea de a sta in caminele univarsitatii, pentru studentii care nu au domiciliul in Oradea.

Aceasta facultate este moderna, are in dotare numeroase laboratoare pentru fiecare specializare. Facultatea de  Stiinte Economice se afla in corpul F al Universitatii din Oradea.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul: http://steconomiceuoradea.ro/wp/

MARCO FABRIS

marco fabris

MARCO FABRIS
Foto: ANDREI ŢIBURCĂ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: