Curs de radiestezie şi inforenergetică

Societatea de Inforenergetică Sfântul Apostol Andreiorganizează anual cursuri de radiestezie şi inforenergetică pentru toţi cei care doresc, pot şi trebuie să participe la cursuri, anunţă filiala Oradea a societăţii. O nouă serie de cursuri începe în acest weekend.

Peştera Sfântului Andrei. Sursă imagine; www.realitatea.net

Peştera Sfântului Andrei. Sursă imagine; http://www.realitatea.net

De ce „pentru cei care doresc”? Prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească o persoană pentru a putea urma aceste cursuri este să solicite acest lucru, se precizează în anunţul legat de noile cursuri. De ce „pentru cei care pot”? Cea de a doua condiţie pe care trebuie să o îndeplinească un candidat, este aceea de a avea anumiţi parametri inforenergetici (calităţi personale), parametrii ce se vor măsura cu ajutorul instrumentelor specifice inforenergeticii. De ce „pentru cei care trebuie”? Pentru că, în opinia noastră, în acest Univers, pe această planetă, deocamdată a „suferinţei”, nimic nu este întâmplător şi deci, cel care vine la aceste cursuri şi este admis, vine pentru că aceasta face parte din Planul Divin al Tatălui Ceresc, pentru el.

Aceste cursuri se desfăşoară pe grade de pregătire, astfel: gradul I – cuprinde studiul radiesteziei şi a aplicaţiilor ei asupra sistemelor nevii; gradul II – cuprinde studiul cunoaşterii şi investigării sistemelor vii din punct de vedere inforenergetic ( diagnosticarea acestora); gradul III – cuprinde teledeterminări, optimizări inforenergetice, compatibilităţi între sistemele vii, terapii inforenergetice (neconvenţionale). Fiecare grad se desfăşoară astfel: partea de teorie – pe parcursul unui weekend – urmată de săptămâna (3-4 zile) de practică.

Toate aceste trei grade de pregătire constituie primele grade de iniţiere şi se fac consecutiv, ele fiind apoi urmate de următoarele grade până la gr. X şi încă patru nivele ulterioare.

În prealabil se fac testări. Informaţii suplimentare la numerele de telefon: 0741/650.123, 0771/346.903.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: