Târgul Meşterilor Populari a umplut Parcul Bălcescu!

image001Cei peste 100 de meșteri autentici, invitați pentru a participa la a 20-a ediție a Târgului Meșterilor Populari, au umplut Parcul Bălcescu. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, la ora 18:30, momentul însemnând și lansarea unei noi publicații culturale.

image004Referitor la târgul găzduit de Parcul Bălcescu, produsele expuse sunt pentru ochii tuturor și chiar și pentru buzunarele tuturor. Vizitatorii pot găsi o serie de obiecte de uz casnicși decorative, icoane, articole sculptate, vopsite sau gravate.

image003De asemenea, târgul e o ocazie bună pentru a vă completa colecția de ii, opinci, centuri și, de ce nu, magneți pentru frigider. Nu lipsesc nici de data asta bogate oferte de vase destinate gătitului de rețete delicioase.

image002Organizatorii ediției aniversare a Târgului Meșterilor Populari au pregătit și un atractiv program folcloric pentrucei care iubesc acest gen muzical. Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 17:30, pe scena din Parcul Bălcescu a urcat Ansamblul folcloric din Tulca, Ansamblul folcloric din Roşia („Codrenii”), Ansamblul folcloric din Borumblaca, Ansamblul folcloric din Borod Sărcăuţa / Bărdăuţa și Ansamblul folcloric din Mădăras („Cununiţa”). În ultima zi a târgului, duminică (21 iulie), de la ora 17, programul artistic a avut pe afiș Ansamblul folcloric ,,Zestrea Buduresii”, Ansamblul folcloric „Muguri şi mlădiţe de tezaur” din Beiuş, Ansamblul folcloric „Doina Şteiului”, Ansamblul folcloric Dumbrava din Bălnaca, Ansamblul folcloric din Şuncuiuş, dar și grupul „Nuntaşii Bihorului”.

IOANA MILIAN

IOANA MILIAN

IOANA MILIAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: