Fiecare învață de la cine vrea

diana vladCând mă gândesc la liceul meu, mă gândesc la profesorii pe care i-am cunoscut. Nu îi pot numi „profesorii mei”, pentru că am găsit acolo mai mult decât profesori, am găsit prieteni, am găsit părinți, am găsit suflete, am găsit OAMENI.

Oameni  în sensul cel mai frumos al cuvântului. Sunt persoane care mie mi-au întins fiecare în felul său aripile, unii chiar dacă nu mi-au fost dascăli la clasă.

Îmi place să mă gândesc la ei cu recunoștință și cu admirație, pentru că au avut răbdarea, inspirația și bunătatea să vadă în mine ceva ce poate și merită modelat. Au fost pentru mine ani în care fiecare dintre noi a împărtășit valori cu cei din jur, în care am fost curajoși și ne-am înțeles unii pe alții.

Fiecare învață dacă vrea și de la cine vrea.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au învățat, chiar dacă unii nu mi-au predat nicio oră de curs.

Cu drag,

Diana Vlad

DIANA VLAD a absolvit LiceulTeoretic Onisifor Ghibu în anul 2008, la clasa de filologie. Pasionată de fotografie şi limba franceză, finalistă la Olimpiada de franceză, faza naţională, sub îndrumarea prof. Alexia Bradea. Absolventă a Facultății de Drept, Universitatea „Babeș Bolyai” Cluj-Napoca, promoţia 2012, având ca temă a lucrării de licență „Dreptul de autor în fotografie”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: