Parada facultăţilor la Târgul Universitaria

Targul Universitaria, editia XIII, eveniment initiat de Uniunea Universitatilor Clujene, va avea loc 3 – 4 aprilie 2013 si promovează oferte educationale. Editiile anterioare au reunit numeoase universitati din tara si strainatate (Ungaria, Elvetia, Austria, Italia, Franta, Germania, Republica Moldova, Marea Britanie, S.U.A.), alte institutii de specialitate, fundatii, edituri, centre culturale etc.

 

expotransilvaniaTargul isi propune sa sustina imaginea mediului universitar românesc în randul liceenilor, printr-un instrument de informare de nivel european; sa realizeze o campanile complexa adresate elevilor de liceu, cu accent asupra posibilitatilor pe care le au în alegerea profesiei, prin informarea asupra ofertei educationale; sa creeze o relatie dinamice, de cooperare, între mediul universitar si cel preuniversitar- toate acestea pentru ca parintii si elevii sa poata face alegerea corecta.

Fiecare participant va beneficia de un un spatiu de prezentare, amenajat si dotat functie de nevoi si posibilitati. Cu prilejul targului vor avea loc prezentari de facultati, departamente, laboratoare, servicii de consultanta, management academic si se vor desfasura lansari de carte, CD-uri, casete audio si video de interes universitar, expozitii, spectacole.

Situat in in Cluj Napoca, Expo Transilvania este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste doua decenii in organizarea de targuri, expozitii si alte evenimente.

Informatii suplimentare: Expo Transilvania SA, persoana de contact Daniela Popescu, tel./ fax: 0040-264- 432813, 0723-248797, e-mail: daniela@expo-transilvania.ro

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: