Fără stres

felixElevii clasei 9 D si-au propus ca in „Saptamana altfel” sa faca diferite activitati. Nu au inca un program fix pentru fiecare zi din saptamana, insa vor ca intr-una din zile sa viziteze fabrica de mase plastice Plastor din Oradea, care intr-un timp era cel mai mare producator de jucarii din Romania; in prezent, aceasta produce o gama larga de articole din material plastic. Totodata, 9 D si-au propus si o zi de relaxare, deoarece vor sa viziteze lacul cu nuferi din Baile Felix, sa se plimbe prin padure si sa se joace diferite jocuri. In timpul ramas, elevii acestei clase vor participa la diferite activitati in incinta scolii.

MĂDĂLINA IVAN

MĂDĂLINA IVAN

I-am cerut opinia despre acest interval uneia dintre elevele clasei. „Parerea mea despre «Saptamana altfel» este pro, deoarece e distractiv că înainte de vacanta de Paste putem sa ne ocupam timpul cu ceva mai creativ, participand la diferite activitati. Iar in aceasta saptamana poti organiza cu clasa mici excursii, unde te poti distra foarte bine”, ne-a spus Madalina Ivan.

CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2013/03/15/nous-choisissons-la-promenade/

Asa si-au propus elevii clasei 9 D sa petreaca „Saptamana altfel”, pe care o asteapta cu nerabdare. Ei ne-au promis ca vor impartasi cu noi experientele pe care le vor trai.

ROXANA IVAN, RĂZVAN TIRLA

CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2013/03/13/cel-mai-frumos-interval-din-anul-scolar/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: