Fii frumoasă cu Ruby Rose Cosmetics!

Cel de-al treilea magazin  Ruby Rose Cosmetics din Oradea se va deschide joi, 17 ianuarie, orele 9:00, pe strada Nufarului, langa floraria Mon Jardin!

image001Magazinul Ruby Rose Cosmetics a fost infiintat din dorinta ca oricine sa aiba acces la produsele cosmetice. Ruby Rose a fost primul magazin din Oradea si a ramas in frunte oferind o gama larga de produse, de la genti cu modele pentru toate varstele, cu tot ce inseamna accesorii (pentru par, ten si imbracaminte) pana la jucarii si aparate profesionale de cosmetica, avand preturi accesibile si servicii de calitate. Inca de la lansarea din 2001, magazinul Ruby Rose s-a dovedit un partener de incredere al femeii moderne din intreagul oras.  Asa ca nu este de mirare ca astazi este in topul magazinelor de cosmetice.

Ruby Rose are o gama foarte larga de produse cosmetice la preturi accesibile, ofera promotii periodice substantiale, are preturi reduse, comparativ cu alte magazine de profil si detine o gama completa de produse pentru ingrijire si frumusete.

Fii frumoasa cu Ruby Rose!

PATRICIA SELEGEAN

Citeşte şi MESERII DE TOP PRIN PROFESIONAL BEAUTY ACADEMY: https://logopaper.wordpress.com/2012/11/17/meserii-de-top-prin-profesional-beauty-academy/

Advertisements

One comment

  1. Pingback: Frumuseţe pentru toate buzunarele « L.O.G.O. paper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: