SARA: MultiSENZORIAL – Fusion de lumină și muzică

MultiSENZORIAL este un eveniment cu un concept inedit, care implică muzică clasică și contemporană,interpretată live de muzicieni de primă ligă ai industriei muzicale românești: cvartete, pianiștim, orchestre, sextete, formule mixte și multe instrumente.

Totodată, concertele MultiSENZORIAL presupun transformarea unor spații impresionante din România în reale scene muzicale.,,Acest eveniment oferă o experiență multisenzorială,care invită publicul să se scufunde într-o atmosferă,unde lumina lumânărilor și puterea muzicii se contopesc,pentru a crea un spectacol de neuitat’’(https://www.infomusic.ro/agenda/la-lumina-lumanarii-concert-tribut-abba-queen-aprilie-2024/).

Repertoriul va include numeroase teme muzicale diverse,precum:pop,rock,opera ale marilor compozitori clasici, coloane sonore de film, jazz și altele. Diversitatea muzicală joacă un rol important în acest concert, de la Vivaldi și Coldplay până la omagii aduse compozitorilor clasici (Ceaikovski, Mozart, Bach), cât și muzicinilor contemporani sau ai istoriei recente (Adele, Queen, Abba).

Obiectivul organizatorilor acestui eveniment este acela de a populariza și de a amplifica interesul publicului pentru muzica clasică. Concertele vor avea loc în data de 30 iunie, la Teatrul Regina Maria, iar durata unui concert va fi de 45 de minute.

Sursă: theringer.com

Primul concert întitulat Tribute to Coldplay & Imagine Dragons’ va începe la orele 18:00, pe când cel de-al doilea, Iconic movie soundtracks, se va desfășura începând cu orele 20:00.

Biletele se pot achiziționa de AICI.

SARA GAVRIȘ

SARA GAVRIȘ

Leave a comment