Puzzle-ul diversității: Erasmus – Inclusive Educators

După cum mulți dintre voi probabil sțiți deja, în școala noastră s-a desfășurat, în perioada 15-19 aprilie, o nouă mobilitate Erasmus, cu numele Inclusive Educators, pe tema Incluziune, toleranță, diversitate

Atât elevii deja admiși, cât și cei care sunt rezerve au avut de realizat unele activități bazate pe această temă, una la nivel de școală și una la nivel de clasă.

În acest articol vă vom povesti despre altă activitate la nivel de clasă, realizată de mine, Popa Larisa, și colegii mei, Dediș Mario și Pop Maia. Activitatea s-a desfășurat la nivelul claselor a șasea, pe parcursul a mai multor zile și a fost relizată sub coordonarea doamnei profesoare Dubău Luminița.

Prof. LUMINIȚA DUBĂU

Activitatea a constat în explicarea temei proiectului elevilor din clasele a șasea de la noi din școală. Aceștia au putut să pună întrebări într-un mod liber, fără frica de a fi judecați.

Am avut și o partea interactivă, care a constat în rezolvarea unui puzzle, care la final a dezvăluit o imagine și un mesaj sugestiv. Am discutat cu ei despre mesajul respectiv și i-am ajutat să înțeleagă mai bine ceea ce acesta încearcă să transmită.

La final elevii au putut să pună mai multe întrebări despre temele discutate și despre proiectul și mobilitatea în sine.

articol realizat de Popa Larisa, Dediș Mario și Pop Maia

Leave a comment