TRUPE DE ELITĂ 2023: Premiu oferit copiilor din întreaga lume

LOGOPAPER VĂ PREZINTĂ ÎN SERIAL ELEVI AI COLEGIULUI ONISIFOR GHIBU CARE S-AU CALIFICAT ÎN ETAPELE SUPERIOARE, REGIONALE ȘI NAȚIONALE, ALE OLIMPIADELOR ȘI CONCURSURILOR ȘCOLARE ÎN ANUL ȘCOLAR CURENT, 2022-2023.

CITIȚI ÎN CONTINUARE OPINIA TEODOREI STAICU, ELEVĂ ÎN CLASA A IV-A A, CLASA PROF. ÎNV. PRIMAR BRÎNDUȘA PINTEAN, CÂȘTIGĂTOARE A PREMIULUI ÎNTÂI LA ETAPA JUDEȚEANĂ A OLIMPIADEI DE EDUCAȚIE CIVICĂ (SOCIO-UMANE), ALĂTURI DE INGRID CERNEI (A IV-A B, CLASA PROF. ÎNV. PRIMAR ADELINA FULOP), ȘI ASTFEL S-A CALIFICAT LA FAZA NAȚIONALĂ.

Pentru mine a fost o experiență cu adevărat deosebită de tot ceea ce am trăit până acum. Nu am avut niciodată șansa să particip la un concurs la nivel județean și să întâlnesc, astfel, colegi din multe școli din oraș și din întregul județ.

A fost o mare bucurie să o am ca parteneră de echipă pe colega mea, Ingrid Cernei, din clasa a IV- a B, care pictează foarte frumos.

Cea mai plăcută a fost perioada de pregătire, în care am cules o mulțime de informații legate de drepturile copiilor. Am aflat, în felul acesta, câți copii, în întreaga lume, sunt privați de drepturi elementare. Am învățat să prețuiesc ceea ce am: o familie iubitoare, care mi-e mereu alături, o școala frumoasă, în care am șansa să învăț, colegi care mi-au devenit preteni buni, locuri de joacă unde mă simt în siguranță.

Sunt fericită că echipa noastră a fost răsplătită cu premiul I. Împreună cu Ingrid, am hotărât să dedicăm acest premiu tuturor copiilor din lume care sunt lipsiți de drepturi.

Din păcate, sunt foarte mulți…

TEODORA STAICU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: