ARIS: Campion național după primul an de karate!

Alex Trebuian a absolvit gimnaziul la Colegiul Național Onisifor Ghibu Oradea în anul 2020, clasa prof. Valeriu Laslău, iar în prezent studiază la Liceul Tehnologic Felix din Sânmartin. În anii de gimnaziu și-a descoperit pasiunea pentru engleză, istorie și informații despre conflictele armate, iar de un an și-a dus pasiunea la următorul nivel: Alex practică karate kyokushin la sala Gym și după doar un an e campion național la categoria sa.

Nu a uitat nici de câmpurile de luptă; Alex și-a deschis un magazin online cu profil de military shop în care uneori mai dă lovitura cu câte un articol rarisim (un colecționar i-a achiziționat cu o sumă apreciabilă o uniformă militară de epocă pe care el o luase la un preț de chilipir).

Am avut cu Alex un dialog despre artele marțiale, fiind un povestitor care mi-a captivat atenția. A rămas același tânăr pe care iî știam din gimnaziu, foarte informat, foarte curios și foarte entuziast în tot ce face.

Alex Trebuian este Antrenat de Sensei Anca Wallmen, președinta Federației Române de Karate Kyokushin, și Senpai Ștefan Moș.

Interviul video îl vom posta în zilele următoare. Rămâneți cu ochii pe LOGO Paper!

ARIS DEJEU

ARIS DEJEU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: