Totul despre Segway Kickscooter ES2

Presiunea producătorilor, a pieței și a guvernelor de a promova vehicule ecologice este tot mai mare. În ultima perioadă, prețul la combustibil a explodat, criza de locuri de parcare este tot mai mare, iar restricțiile de acces în unele zone sunt tot mai intense. De aceea vehiculele electrice devin tot mai interesante.

Un tânăr poate nu își permite o Tesla, dar aspiră la biciclete sau trotinete electrice. Sunt tot felul de trotinete electrice de la 5000 de euro pana si la 1500 de lei., însă acum vreau sa vorbesc despre trotineta electrica Segway Kickscooter ES2.

Aceasta trotineta am văzut-o la un proprietar al acestui model, Onisim Negru. In urmatoarele randuri vom vedea opiniile acestui deținător cu privire la vehiculul său.

Sursă foto: arhiva personală Onisim Negru

„Argumente pro: fiabilă – autonomie mare, 25 km, cu posibilitatea sa prelungesti autonomia de la 25 km la 45 km; aplicatie dedicată pe telefon iOS / Android, unde iti arata autonomia bateriei, temperatura bateriei, km rulati; reglaj lumini ambientale in mai multe culori ( ot pe aplicatie); far LED; viteza maxima 30 km/ h; display digital pe ghidonul trotinetei; se pliaza foarte usor; anvelopele nu au cameră (deci riscul de a face pană este zero); suspensii rigide; stabilitate si agilitate sporită. 

Contra: e destul de greu de transportat; nu poti circula cu ea când plouă torențial; iarna se descarca mai repede bateria; nu prea ai piste in orasul Oradea, in comparatie cu orașe din țările dezvoltate – Olanda, Franta, Germania.”

Proprietarul a comandat trotineta si a asteptat două luni sa vina din China. Pretul ei la acea vreme era de doar 1.600 de lei.

Trotinetele electrice pot circula pe drum sau pe pista de biciclete, dar nu pe trotuar. Vârsta minimă pentru a conduce această trotinetă trebuie să fie de minim 14 ani.

CĂTĂLIN IANCU

CĂTĂLIN IANCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: