MELANIA & ARIANA: Dublu debut într-un volum colectiv

La Colegiul Naţional Onisifor Ghibu a avut loc de curând, într-o joi, între orele 13-14, o prezentare de carte, în prezenţa câtorva clase de liceu – IX B, X B şi X D, printre altele.

din01

Foto: ARIANA COSMA

Gazda intalnirii a fost doamna Mihaela Dindelegan, scriitor oradean, autoare a multor volume, mai ales de poezie. Volumul prezentat se numeste Noi ştim ce vrem si este rezultatul unui atelier de creativitate sustinut de doamna Dindelegan la Biblioteca Judeteana Gheorghe Sincai, in luna august.

Cei circa zece participanti si-au adunat la sfarsit creatiile in acest volum, aparut cu sustinere din partea DJTS (Directia Judeteana de Tineret si Sport) si al Uniunii Femeilor Bihor.

Prezenta la Ghibu acestui eveniment se explica prin faptul ca două fete din scoala noastra au si ele contributii in volumul respectiv. Ele sunt Cristina Ivancov (X B) si Raluca Abrudan (XII A).

Raluca Abrudan ne-a surprins pe toti cu o definitie pe care a dat-o literaturii: „Literatura e viata”. Cristina Ivancov i-a multumit doamnei Dindelegan ca a sustinut-o sa scrie.

 

La intalnire a participat o parte din conducerea scolii, domnul director Iulius Timar si doamna director adjunct, Anca Carpăn; doamna Carpăn este de altfel unul dintre organizatorii intalnirii.

La final am avut o mica surpriza din partea lui Andrei, un elev de la Liceul de Arte, care ne-a incantat cu trei melodii.

MELANIA GROZA, ARIANA COSMA

MELANIA GROZA, ARIANA COSMA

MELANIA GROZA şi ARIANA COSMA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: