AVRAM & POPA: Petrece vacanța de Paște la Casa Dorina! Plus AUDIO

Dacă sunteți în căutarea unui loc potrivit pentru a vă petrece vacanța, comuna Arieșeni este locul ideal.

casa01

CASA DORINA. Sursă foto: arhiva personală Dorina Gligor

Aici vă puteți bucura de frumoasele peisaje montane, puteți vizita numeroasele peșteri și cascade, dar și multe alte obiective turistice.

Atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară, pensiunile vă oferă posibilitatea de a vă petrece timpul liber într-o atmosferă cât mai plăcută.

Aflată în satul Galbena din comuna Arieșeni, pensiunea Casa Dorina vă oferă servicii de cazare de înaltă calitate. Am avut ocazia de a obţine câteva informații despre cazarea la pensiune chiar de la deținătoarea acesteia, doamna Dorina Gligor.

„Pensiunea este împărțită în două compartimente. Casa Dorina 1 care dispune de cinci camere cu băi proprii, spațiu de gătit complet utilat, cămară cu combină frigorifică, terasă de 40 mp acoperită, cu masă de tenis la dispoziția turiștilor, spațiu verde cu loc de grătar, balansoar, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare în curte și spațiu de campare.

Casa Dorina 2 dispune de trei camere cu două paturi, o sufragerie, două băi cu duș, acces la mașina de spălat, acces la bucătărie, sistem de încălzire centrală cu cazan pe lemne.

Punem la dispoziție un ghid pentru vizitarea obiectivelor din apropiere: Cheile Galbenei, Groapa Ruginoasă, Cetățile Ponorului, Peștera Ghețarul de la Scărișoara etc.

Nu avem pachete speciale pentru Paști, prețurile sunt la fel tot timpul anului.”

Accesul auto cu mașina se face pe DN75 până la borna kilometrică 38, unde vă abateți de la drumul principal 200 de metri spre vârful Bihorul.

 

 

 

 

Pentru rezervări puteți contacta proprietarul la tel. 0744 285 163, e-mail gligor_dorina@yahoo.com sau www.casadorina.ro.

DELIA AVRAM, EMILIA POPA

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: