Construiește-ți un viitor în Științe Socio-Umane! (II)

Iată-ne ajunşi la cel de-al doilea episod al serialului Construiește-ți un viitor în Ştiinţe Socio-Umane!

socio02

Sursă foto: Facebook Departament Sociologie-Asistenta Sociala

În cele ce urmează vă vom prezenta informaţii legate de principalele dotări tehnice ale Facultății de Științe Socio-Umane, de ceea ce ar trebui să aprofundeze un elev de clasa a XII-a care se gândeşte să urmeze cursurile acestei facultăţi şi de examenul de admitere pentru ciclul de studii universitare de licenţă.

Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane dispune de trei săli dotate cu table interactive și trei laboratoare cu calculatoare, fiecare suficiente pentru câte o grupă de studio, plus două amfiteatre de aproximativ 70 de locuri. Una dintre sălile cu tablă interactivă este multifuncțională și este folosită pentru diverse activități, inclusiv cele organizate de studenți.

Întrucât admiterea se face pe baza mediei de la examenul de Bacalaureat, domnul profesor Adrian Hatos le recomandă elevilor să tragă tare să ia o notă cât mai bună la Bacalaureat, astfel având și o șansă mai bună să obțină un loc bugetat. Pentru a se adapta mai ușor la cerințele profesorilor sunt discipline care sigur le vor fi de folos: Psihologia, Logica şi Filosofia. Este foarte utilă și o bună stăpânire a limbii engleze și a matematicii.

socio01

Sursă foto: Facebook Departament Sociologie-Asistenta Sociala

Admiterea la această facultate se face pe baza examenului de Bacalaureat. La specializarea Pedagogia învățământului primar și preșcolar are loc în prealabil un interviu eliminatoriu pentru evaluarea competențelor de comunicare și a dicției. Detaliile actualizate privind admiterea vor fi publicate pe pagina Universității (www.uoradea.ro) și a Facultății (www.socioumane.ro).

Prof. univ. dr. Adrian Hatos

Prof. univ. dr. ADRIAN HATOS. Sursă foto: Adrian Hatos Facebook

ŢINEM SĂ MENŢIONĂM FAPTUL CĂ TOATE INFORMAŢIILE PE CARE VI LE PREZENTĂM NE-AU FOST OFERITE DE CĂTRE DOMNUL ADRIAN HATOS, PROFESOR LA DEPARTAMENTUL DE SOCIOLOGIE – ASISTENȚĂ SOCIALĂ AL UNIVERSITĂȚII DIN ORADEA.
maria pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: