BAIDUC & BĂRCAN: Ăștia suntem!

Mulți adulți ne-au spus pe parcursul anilor că suntem „cea mai slabă generație de până acum”, deoarce de multe ori nu suntem capabili să ne arătăm competențele.

Emoțiile își fac apariția fix la momentul cel mai nepotrivit. Poate nu suntem cei mai pricepuți la o anumită materie, însă încercăm să ne dăm interesul.

Sigur, toți elevii au fost bântuiți de vorba: „Nu este atât de greu să înveți o lecție”. Fiind perioada adolescenței, pe lângă școală, alegem să facem tot felul de activități și toate acestea adunate sunt obositoare.

Cred că cea mai des întâlnită problemă a elevului de liceu e uniforma școlară. Felul de a te îmbrăca variază de la o persoană la alta. Fiind la liceu și simțind gustul frondei, poate că de multe ori nu avem tocmai cea mai adecvată îmbrăcăminte, însă hainele sunt singurul lucru prin care considerăm noi că ne putem exprima într-o școală în care trebuie să fim ca restul.

Gândirea unui elev de liceu variază de la o persoană la alta. Când auzim de cuvântul „școală”, unii simt o senzație de frică, ca și când ar fi niște mașinării care ar trebui să acumuleze toate informațiile.

Pe de altă parte, există și elevi cărora le place școala, dar nu se încadrează în categoria de copii care sfidează școala și colectivul. Le place școala pentru a afla lucruri noi, pentru distracția din pauze cu colegii, pentru profesori și modul de predare al lor și multe altele.

Haideți să încercăm să ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem!

SONIA BAIDUC, BIANCA BĂRCAN

SONIA BAIDUC şi BIANCA BĂRCAN

SONIA BAIDUC şi BIANCA BĂRCAN

 

One comment

  1. Sunteți frumoși, sunteți deștepți, sunteți wow! 😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: