Vino la gala actorilor de la Ghibu!

Mâine, în data de 6 decembrie 2018, sunteţi invitaţi să luaţi parte la cea de-a doua ediţie a concursului de monologuri „Star din bibliotecă”.

afis Star din biblioteca 2

De la ora 20:00, în Sala Festivă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu vor evolua în faţa dumneavoastră Sebastina Papai (Nina din opera Pescăruşul), Alexandra Neag (Maitreyi din Dragostea nu moare), Oana Vaida (Mira din Meşterul Manole), Diana Vanţa (Tatiana din Evgheni Oneghin) şi Andrei Călinescu (Apostol Bologa din Pădurea spânzuraţilor).

Prestaţiile lor artistice vor fi evaluate de un juriu alcătuit din profesionişti ai literelor şi ai scenei.

viviana rad

VIVIANA RAD

În premieră, şi elevii vor avea un reprezentant în juriu, pe Viviana Rad din clasa a X-a A, care are deja o solidă experienţă în domeniul teatrului.

Tot ca un element inedit, se vor acorda două serii de premii: al juriului şi al publicului. Acest al doilea premiu se va atribui pe baza votului vostru, exprimat prin like-uri pe pagina de Facebook a LOGO paper (la postările cu videoclipul fiecărui concurent).

horea bochis

HOREA BOCHIŞ

Filmările vor fi efectuate de Horea Bochiş din clasa a XII-a C şi vor fi încărcate pe site-ul LOGO paper în aceeaşi seară.

Timp de 24 de ore, puteţi să votaţi actorul vostru favorit. Contabilizarea voturilor se va face vineri, 7 decembrie, la ora 22:00.

Organizatorii evenimentului sunt prof. de Limba şi literatura română Alexandru Popoviciu, talonat de elevi din XI A, de Andrei Oros şi de subsemnatul.

Pentru cei care nu ni se vor putea alătura, din motive obiective, evenimentul va fi transmis live pe Facebook şi pe YouTube.

Vă aşteptăm la încă o noapte albă la Ghibu. Haideţi să vă susţineţi favoriţii şi să propagăm literatura aşa cum este ea trăită de elevi!

ALEX LASCU

alex lascu

ALEX LASCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: