MARIA PAŞCALĂU: SKIN Med Spa – secretul unui corp de invidiat

Dacă te-ai întrebat vreodată cum de alte persoane reuşesc să aibă un corp de invidiat, ei bine, în cele ce urmează îţi voi dezvălui eu secretul unui corp de zeiţă.

SPA01jpg

Clinica de înfrumuseţare SKIN MedSpa din Bucureşti este o destinaţie perfectă pentru persoanele care îşi doresc cele mai bune rezultate cu minim de efort şi timp, unde vii să arăţi şi să te simţi mai bine. Această clincă se bazează pe ştiinţa pusă în slujba terapiei. Toate tratamentele, terapiile şi tehnologiile care sunt folosite în acest centru de înfrumuseţare au fost testate riguros şi au beneficii dovedite de studii clinice de amploare, validate la nivel internaţional şi folosite de cele mai prestigioase clinici estetice şi med spa-uri din întreaga lume.

Ideologia clinicii SKIN Med Spa este obţinerea de rezultate reale, vizibile pe termen lung şi în deplină siguranţă. De aceea au introdus şi în România conceptul de medical spa, care adduce expertiza medicală într-un mediu spa prietenos şi relaxant. La SKIN Med Spa te poţi bucura de tratamente nedureroase şi fără intervenţie chirurgicală, cu timp minim de recuperare şi rezultate vizibile. Acest centru se adresează tuturor femeilor şi bărbaţilor care îşi doresc să arate mai bine şi să se simtă mai bine.

 

Fiecare dintre noi este diferit şi de aceea şi nevoile sunt diferite. La SKIN Med Spa poţi opta atât pentru tratamente de epilare definitivă, pentru pierderea părului nedorit de pe faţă şi corp, cât şi pentru tratamente de alopecie, pentru regenerarea părului de pe scalp, proceduri de eliminare a grăsimilor de pe abdomen, braţe sau a bărbiei duble.

Rejuvenarea facială prin radiofrecvenţă medicală Venus Legacy este un alt tratament de care te poţi bucura la SKIN Med Spa. Radiofrecvenţa facială Venus Legacy face minuni în rejuvenarea facială, ştergând ani de zile de pe faţa pacientului. Venus Legacy este cel mai performant dispozitiv de radiofrecvenţă medicală, cu rezultate dovedite clinic în ştergerea liniilor fine şi îmbunătăţirea fermităţii şi elasticităţii pielii.

Studiile clinice au demonstrate faptul că procedura de rejuvenare facială Venus Legacy poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% și că tonifiază pielea de pe față și corp, redându-i elasticitatea cu până la 80%. Tratamentul revoluționar Venus Legacy stimulează producția de colagen la nivelul feței, te poate ajuta să scapi de pungile de sub ochi, reduce liniile fine din jurul nasului și ale gurii, tonifiază pielea lăsată de sub pomeți pentru un contur mai ferm al feței, reduce grăsimea, eliminând bărbia dublă, și tonifiază pielea lăsată din zona gâtului.

O ședință de rejuvenare facială cu ajutorul radiofrecvenței medicale durează în jur de 15 – 30 minute, în funcție de zona tratată. Numărul de sesiuni necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 8 – 12 ședințe la interval de 7 zile distanță, pentru a obține o față întinerită, cu contururi ferme, fără piele lăsată.

Hidrocolonterapia sau curățarea colonului este sigură și nedureroasă. Programează-te acum și află cum să slăbești rapid, cum să îți detoxifiezi organismul și să te simți mai bine!

Hidrocolonterapia este o procedură non-invazivă și nedureroasă, efectuată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, pentru a iriga colonul cu apă filtrată, la o temperatură controlată și substanțe naturale. Astfel, colonul se curăță de resturi, toxine, gaze și paraziți, având ca rezultat o stare generală de bine și numeroase beneficii pentru organism.

Acest tratament ajută în ameliorarea simptomelor precum constipația, diareea, gazelle intestinale, sindromul colonului iritabil, anxietate, stres, dietă deficitară, dureri de cap, migrene, dureri de spate, hemoroizi, paraziți, artrită, diverticulită, depresie, problem intestinale și alergii. În plus ajută la scăderea în greutate și menținerea unei greutăți sănătoase.

Hidroterapia colonului implică introducerea sigură și delicată a apei în colon prin rect. Nu sunt implicate substanțe chimice sau medicamente, iar terapia este atât relaxantă, cât și eficientă. Fluidul introdus este apoi eliberat ca o reacție normală a intestinului, expulzând cu el mucus, bacteria și toxine. Procesul este repetat de mai multe ori și întregul proces de la început până la sfârșit poate dura până la o oră.

Beneficiile colonhidroterapiei sunt nenumărate și include în primul rând creșterea energiei, o circulație îmbunătățită, o piele mai luminoasă, claritatea mentală, normalizarea greutății, o digestive mai bună, fără balonare și senzația de greutate în abdomen.

Dacă v-am făcut curioşi de această clinic, nu ezitaţi să daţi o fugă până la SKIN Med Spa. Nu aveţi ce pierde, vă garantez!

SPA03jpg

LINK-URI SKIN Med Spa

SKIN Med Spa Site Oficial: https://www.skinmedspa.ro/rejuviliere-faciala/

SKIN Med Spa Facebook: https://www.facebook.com/skinmedspa.ro/

SKIN Med Spa Instagram: https://www.instagram.com/skinmedspaauchan/?hl=ro

MARIA PAŞCALĂU

maria pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: