MELISA HOVANET & ALEXA SZIME: Jurnal de Săptămână altfel

Timp de trei zile din Școala altfel, noi, elevii din clasa a X-a B, am mers într-o excursie la Moneasa, județul Arad,  însoțiți de domnul diriginte, prof. Ioan Pirtea. Sunteți curioși de ceea ce am făcut acolo și cum ne-am distrat? Citiți în continuare!

Am fost cazați în Cantonul Apelor Române, un loc minunat, cu un peisaj de exceptie. În prima zi ne-am instalat în camere, după-masă am vizitat centrul Monesei, iar spre seară am făcut un grătar și ne-am jucat tot felul de jocuri.

scoala altfel

Am adunat deșeurile de pe Valea Megheșului.

A doua zi, dupa ce am luat micul-dejun, am pornit iar spre centrul Monesei. De data aceasta am fost productivi – împreună cu domnul diriginte, am adunat toate deșeurile de pe Valea Megheșului, afluent al Monesei, în saci de plastic.

foc

Înspre seară, am făcut din nou un grătar și un foc de tabără, la care ne-am încălzit toți. A fost o atmosferă de poveste.

A treia zi, ca să ne îndulcim puțin, ne-am făcut clătite cu ciocolată și dulceață, apoi am început să ne pregătim de plecare, făcându-ne bagajele, lăsând ordine în camere și mulțumindu-i domnului Paiusan, administrator al cantonului, care a fost foarte amabil cu noi.

MELISA HOVANET, ALEXA SZIME

MELISA HOVANET ALEXA SZIME

MELISA HOVANET și ALEXA SZIME

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: