CĂTĂLINA VOTAV: Ioana e secretara CJE

Joi, în data de 31 mai, la CJE Bihor au avut loc alegeri pentru funcțiile principale. Ioana Vasile, președinta CSE din liceul nostru, a fost aleasă în postul de secretară a Consiliului Județean al Elevilor Bihor.

ioana vasile

IOANA VASILE

Ioana ne-a declarat că se simte foarte bine în această funcție, și-a dorit încă de la începutul acestui an să candideze pentru asta, dar datorită faptului că funcţia de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor este mai important, pentru ea a decis să nu-și mai încarce programul și cu funcția de secretară a CJE Bihor.

Datorită faptului că aceasta doreşte să acumuleze cât mai multe experiente din timpul liceului a decis sa candideze si pentru această funcţie.

Au avut loc alegeri pentru funcțiile interimare, perioada interimarului de secretară încetează la finalul anului viitor școlar.

Părinții și prietenii au felicitat-o și o susțin în tot ceea ce face.

REPORTER: In ce constă această funcție?

IOANA: O secretara al oricărui consiliu are în primul rând îndatorirea de a reprezenta dorințele elevilor, la fel ca și ceilalți membri ai consiliului, dar mai ales membrii Biroului Executiv. In al doilea rând, întocmește procese-verbale, ţine evidenta documentelor (sesizări, plângeri, contracte, chitanțe etc.) și ajută la întocmirea și realizarea proiectelor avute în vedere.

 

REPORTER: La ce o să te ajute aceste funcții pe viitor?

IOANA: Aceste funcții mă ajuta strict în dezvoltarea mea personala, mă ajută să acumulez multe experiențe și sa deprind abilități noi. In cele din urmă, și diploma de voluntariat contează și este importanta pentru CV .
REPORTER: Un sfat pentru cei ce vor ocupa pe viitor functiile acestea si pentru toti elevii.

IOANA: Sincer, eu as recomanda tuturor sa se implice în activitățile consiliului și chiar sa candideze pentru funcțiile de conducere, deoarece îți oferă experiențe noi și interesante!

a consemnat CĂTĂLINA VOTAV

catalina votav

CĂTĂLINA VOTAV

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: