LARISA BĂRCUI & CASIAN FĂŞIE: Mihaela e cel mai bun voluntar!

Elevă a Liceului Onisifor Ghibu, Mihaela Roșca a fost introdusă în lumea voluntariatului în noiembrie 2016, de către doamna profesoară Carmen Chiș.

IMG_20180504_144704

Mihaela Roşca (stânga), alături de subsemnaţii

Doamna Chiş a îndemnat-o înspre Asociaţia Caritas Eparhial Oradea şi aşa a început pasiunea Mihaelei pentru facerea binelui, ea luând parte în mod activ la activităţi caritabile.

Mihaela ne-a marturisit ca una dintre activitatile care o impresioneaza  profund este vizitarea Spitalului de Copii Gavril Curteanu, unde se costumeaza in clovn, cu scopul de a amuza copiii bolnavi: „În inima mea a  inflorit dragostea si afectiunea faţă de copii!”

O alta activitate pe care aceasta o practica cu placere este gatitul pentru beneficiarii Cantinei Sociale.

De asemenea, Mihaela a participat la Swimathon, împreuna cu Alex Murg,  Diana Popa (X C), Furtos Stelian (XI C), Dimitrian Darius (IX D) şi Madalin Gentiu (XII D), formand o echipa pentru sustinerea proiectului „Terapie prin zambet” şi reusind sa stranga bani pentru aceasta cauza.

Ea face parte din grupul SNAC impreuna  cu multi alti elevi ai Liceului Teoretic Onisifor Ghibu.

received_1685305721556365

Sursă foto: arhiva personală Mihaela Roşca

Mihaela a fost declarată cel mai bun voluntar la Gala Voluntarilor 2018 si se simte foarte onorata ca a fost nominalizata la Gala  DASO (Directia de Asistență Sociala Oradea).

Parintii Mihaelei o sustin in continuare si sunt un mare punct de sprijin pentru ea. Aceasta este fericita ca a reusit sa indeplineasca atatea ore de voluntariat, reusind totodata sa isi faca timp si de scoala.

Mihaela sustine si indeamna pe toata lumea sa participe la voluntariat, deoarece – pe langa faptul ca ajuta la facultate – acesta reprezintă genul de activitati care te pot ajuta sa cunosti oameni, sa socializezi, sa legi prietenii noi, sa oferi un zambet oamenilor mai putin norocosi si chiar sa te cunosti pe tine ca persoana.

„Împreună putem face lumea un loc mai bun. Oferă un zâmbet!”

LARISA BĂRCUI, CASIAN FĂŞIE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: