LARISA BĂRCUI: Oana şi Casian – o pereche, o ambiţie

Oana Manolea şi Casian Făşie sunt una dintre perechile de boboci care participă la balul de anul acesta, cu tema „Ghibu Cartoons”, cei doi interpretând personaje binecunoscute din desenele animate, Peter Pan şi Tinkerbell.

boboci

Ei sustin ca tema aceasta este una extraordinara, permitandu-le sa fie creativi si aducandu-le aminte de copilarie, dar in acelasi timp le si pune in valoare talentele, iar personajele pe care le vor reprezenta li se potrivesc mănuşă.

Bobocii sunt de parere ca fac o echipa foarte buna, chiar daca la inceput a fost un mic haos sau se mai certau, deoarece ambii reprezinta tipuri de personalitati diferite; acum se simt foarte bine impreuna si se completeaza unul pe altul, impreuna fiind foarte puternici.

Ambii au progresat din punct de vedere artistic, dar si din punct de vedere social.

Repetitiile se desfasoara dupa terminarea cursurilor scolare si tin două ore, sunt distractive, dar si intense, ei fiind din ce in ce mai buni, la fiecare antrenament reusind sa depaseasca asteptarile – bineinteles, cu ajutorul si sustinerea tutorilor, Mirela Gavris si Darius Iova  care sunt de parere ca au evoluat mult pe parcursul acestor saptamani si ca au devenit prieteni, reusind sa colaboreze extraordinar.

Oana Manolea ne-a informat ca ea personal nu a crezut ca va ajunge sa aibă parte de aceasta experienţă, dar e foarte bucuroasa ca participa.

Tutorii sunt mandrii de bobocii lor, deoarece au curajul de a incerca ceva nou si nu se dau batuti pana nu reusesc. Tutorele Darius Iova sustine ca el crede in cei doi boboci chiar mai mult decat a crezut in el insusi, cand a fost in situatia lor.

Ei spun ca intotdeauna sunt sanse de a castiga; daca isi dau silinta si se concentreaza, cu siguranta ar putea obtine titlul de Miss si Mister Boboc.

Acestia declara ca au o concurenta destul de mare deoarece toti bobocii sunt foarte buni, sunt talentati si muncesc din greu pentru a impresiona pe toata lumea in seara balului, seara in care toti vor da tot ce e mai bun din ei pentru ca prestatia lor sa iasa perfect.

Tutorii sustin ca bobocii oricum sunt castigatori doar prin simplul fapt ca au sansa de a participa la bal.

„Să câştige cei mai buni!” (Casian Făşie)

„Am muncit mult şi sper ca efortul nostru să dea rezultate, dar indiferent de premiul pe care îl vom lua, voi fi fericită că am avut oportunitatea să particip” (Oana Manolea)

„Fiecare este talentat, dar cel mai bun va câştiga!” (Mirela Gavriş)

„Vreți să aveți parte de o călătorie prin desenele copilăriei voastre? Atunci vă așteptăm la balul de anul acesta. Iar un sfat de la mine pentru Oana și Casian e să nu se lase, să tragă de ei și să aibă încredere că vor reuși!” (Darius Iova)

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: