DALIA ŢIGAN & ALEXANDRA GHERMAN: Repriza fetelor la Radio Maria!

Joi, 7 decembrie, am fost protagonistele episodului doi al seriei de emisiuni pe care Radio Maria le realizează împreună cu elevii Secției de Jurnalism de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu.

Dacă săptămâna trecută în cabină am fost şapte persoane, de data aceasta emisiunea a fost susținută doar în trei și condusă, ca de fiecare dată, de domnul Gabriel Bonaciu.

Subiectul emisiunii l-a reprezentat Palatul Greco-Catolic din Piața Unirii și episcopul Radu Demetriu.

Deși doi invitați de săptămâna trecută, prof. Ramona Novicov și prof. Radu Românașu, au lipsit fizic din studio, domniile-lor au fost prezenți prin vocile lor, emisiunea incluzând o înregistrare în prealabil.

Domnul Bonaciu ne-a provocat să-i adresăm o întrebare imaginară episcopului evocat; mi-ar plăcea să știu de unde provenea pasiunea sa de a ajuta oamenii.

De asemenea, tot pentru a auzi vocea tinerei generații, gazda emisiunii ne-a cerut să aducem argumente pentru care un turist ar trebui să viziteze clădirea Palatului Episcopal.

Emisiunea, începută la ora 14:00, a durat 50 minute.

Pentru cei care nu au fost pe frecvența 102.2, ni s-a promis că vom primi înregistrarea emisiunii și o vom posta pe LOGO.

În ce mă privește (Dalia Tigan), cred că este o experiență extraordinară, în care ai ocazia să-ți faci vocea auzită.

Cât despre mine (Alexandra Gherman), chiar dacă unii ar putea considera o astfel de experiență plictisitoare, eu o privesc ca pe o ocazie importantă de dezvoltare personală, în care nu ești doar gură-cască, ci ești un actor principal.

Emisiunea de săptămâna viitoare va avea formatul unui concurs, în care ascultătorii pot intra în direct și să câștige premii în cărți, dacă răspund corect la întrebări.

Intrați pe Radio Maria, pe frecvența 102.2!

DALIA ŢIGAN, ALEXANDRA GHERMAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: