NATALIA OROSZ & REBECA BREHOI: Campionatul European de Karate Kyokushin. Plus VIDEO

În 8-9 aprilie a avut loc Campionatul European de Karate Kyokushin, în Danemarca, în oraşul Roskilde. Evenimentul a atras un număr mare de participanţi, din majoritatea ţărilor din UE.

karate

Categoriile de vârsta ale luptatorilor si probele de Kata si de Kumite au fost impartite pe doua zile. In prima zi, dimineata, pe data de 8 aprilie, a avut loc proba de Kata la juniori si seniori, urmand pe parcursul zilei proba de Kumite la juniori.

In a doua zi a avut loc proba de Kumite la seniori.

Câţiva luptători români au obtinut niste rezultate minunate. Cei care au participat sunt Sergiu Maioru, Cristian Boldut, Marius Ilaș, Andreea Merca, George Suciu, Bianca Coras, Sorin Buciuman, Alin Sînmartean, Mihai Prodea, Ochian Anthony, Dorin Margarint, Octavian Faur, Dombi Deszi-Dominick.

Cei care au avut rezultate sunt: Andreea Merca – campioana europeana la senioare, Marius Ilas – vicecampion european, iar George Suciu si Ochian Anthony au luat bronzul.

Antrenorii care au fost prezenti sunt Anca şi Harris Wallmen.

Unul dintre participant, pe nume Sergiu Maioru, ne-a dat o declaratie in legatura cu acest campionat: „Incepand cu participarea la Campionatul European, aceasta a fost a treia incercare, iar fiecare a fost abordata intr-un mod diferit.
Orice luptator are emotii inainte de a lupta. Odata ce a inceput lupta, au disparut si emotiile, m-am simtit liber, in lumea mea, insa totul s-a sfarsit cu o dezamagire. Am fost dezamagit in privinta rezultatului, insa nu voi renunta sa particip şi sa lupt.”

NATALIA OROSZ, REBECA BREHOI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: