CEZAR PANTEA: Un an de la incendiul din Colectiv

Astazi se implineste un an de la incendiul din Colectiv, care luat vieti, a mutilat suflete, a distrus destine si a socat un popor intreg. Furie, durere, rani ce nu vor mai putea fi vindecate au ramas in urma celor 64 de tineri care au pierit in acea noapte neagra. De un an incoace, parintii care si-au pierdut copiii in infernul din club nu au consolare si sunt chinuiti de sentimente greu de imaginat.

Un exemplu este Radu. Avea 21 de ani, studia marketingul la Academia de Studii Economice Bucuresti si avea un viitor mare in fata. Radu Sienerth s-a stins la Spitalul Floreasca dupa ce, timp de aproape cinci luni, familia si prietenii au sperat intr-un miracol.

Radu Sienerth era din Petrosani si se afla in Clubul Colectiv din Bucuresti impreuna cu alti doi prieteni, studenti si ei la Bucuresti, cand a izbucnit incendiul. Potrivit informatiilor din presa, prietenii lui au reusit sa iasa din club, insa Radu a fost trantit la pamant si suprins de flacarile ucigase, scrie gazetadedimineata, o revista din Hunedoara.

Cel mai tanar dintre toti oameni care au decedat in incendiul din colectiv a fost Andrei Hamed, care avea doar 15 ani care a murit dupa ce a iesit din club.El a murit dupa ce a iesit datorita arsurilor organelor interne datorite aerului fierbinte din club si din cauza intoxicatiei cu fum.

Acum tot ce putem face este doar sa speram ca toti cei care au ramas in viata sa nu se dea batuti si sa reuseasca sa treaca peste aceste momente grele.

CEZAR PANTEA

cezar-pantea

CEZAR PANTEA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: