BOGDAN BIANCA: „Asemenea Lui…” Plus VIDEO

Cartea „Asemenea Lui…” de Andrew Murray face parte din colecția „Glasul Îndrumătorului Creștin” şi a apărut la Paris în 1971.  În cele 31 de meditațiuni cuprinse în aceasta, autorul dezvoltă o profundă cugetare duhovnicească.

 

Numele lui Andrew Murray este cunoscut și prețuit printre autorii de lucrări teologice, autorul aducând o contribuție însemnată la ridicarea nivelului spiritual, mai ales în lumea anglo-saxonă, inspirând astfel gândirea creștină de pe toate continentele.

Pentru a înțelege gândurile adânci expuse în paginile aceastei cărți, ele trebuie parcurse cu atenție. Cugetând la cele citite, cititorul va simți că totul este la îndemâna Cuvântului lui Dumnezeu.

„Asemenea Lui…” are în vedere prezentarea a două tablouri. Cel în care este prezentat chipul Fiului lui Dumnezeu, care ne-a arătat prin faptele vieții Sale pe pământești, cum putem avea în El exemplul desăvârșit a ceea ce pretinde Tatăl ceresc de la noi, era necesar pentru ca toți cei care doresc să devină asemenea Domnului Isus să se simtă puternic atrași spre El, să-și învioreze dorința, să-și îmbogățească dragostea creștină, să-și întărească speranța și credința.

Cel de-al doilea tablou este cel al credinciosului; așa cum radiază oarecum din el chipul lui Hristos, cum acest credincios dovedește, în mijlocul încercărilor și îndatoririlor vieții de fiecare zi, să transforme chipul lui Hristos, dintr-un simplu ideal, într-o realitate fericită, prin puterea Duhului Sfânt.

Pe mine acestă carte m-a fascinat prin prezentarea strălucirii Domnului Isus și a modalităților prin care noi putem să ne asemănăm cu El.

Dacă îți dorești să descoperi mai multe lucruri despre strălucirea și slava Sa, nu evita să citești cartea „Asemenea Lui…”!

BOGDAN BIANCA

bianca bogdan

BOGDAN BIANCA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: