Pictezi vaporul şi stai la mare gratis două săptămâni!

afis-vapor

Începând cu data de 29 iunie, concursul  „Culorile României”, care are drept obiectiv transformarea primului vapor din Constanta într-un exponat de arta urbană  prin pictură, a luat startul! Participanții se pot înscrie prin completarea și trimiterea formularului de participare la adresa http://culorileromaniei.ro/formular-inscriere-vapor/, până la data de 6 iulie.

Se pot înscrie individual sau în echipe de maxim 5 participanți.

Data-limită pentru depunerea lucrărilor este de 13 iulie. Proiectele de creație înscrise la concurs sunt jurizate de către Juriul Culorile României format din reprezentanți ai instituțiilor de educație și cultură din Constanța și București, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța și ai Policolor.

Lucrarea declarată câștigătoare este premiată cu 1.000 de euro iar autorul/ autorii vor fi promovați atât prin amplasarea semnăturii lor- ca semn de recunoaștere a talentului lor- pe lucrarea implementată, timp de 2 ani, dar și prin promovarea lor pe site-ul CulorileRomaniei, pagina de FB cu același nume și media parteneră în campanie.

Alte informaţii la adresa: http://culorileromaniei.ro/concurs/vapor/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: