OANA TAICHIŞ: Clubul de lectură are oaspeți de seamă

Marţi, 26 mai, clubul de lectură al școlii s-a adunat pentru a nota în jurnalul de lectură al clubului ceea ce tocmai au citit. Pentru prima dată până acum, printre cei prezenţi s-a aflat și o olimpică naţională la Limba si Literatura Română.

La aceasta întâlnire a membrilor clubului de lectură, d-na prof. Garofița Pop, cea care este și coordonatoarea clubului, a felicitat-o pe Giulia Goilean care tocmai s-a întors din Iași, unde a participat la faza națională a Concursului „Ionel Teodoreanu”, unde s-a clasat pe locul 9 din 55. Giulia a recunoscut că participarea la clubul de lectură a ajutat-o deoarece citind și-a îmbogățit vocabularul iar la partea orală a avut un mic avantaj față de ceilalți și aceasta spune că „toți copiii ar trebui să citească din pasiune, nu doar din obligație”.

Giulia a recunoscut că fără ajutorul doamnei profesoare nu ar fi reușit această performanță.

După, d-na Garofița Pop le-a oferit câteva informații care să-i ajute în realizarea proiectelor care trebuie să conțină desene, citate, personaje sau situații regăsite în cărțile citite. La final, proiectele au fost prezentate și s-au purtat discuții pe marginea acestora.

OANA TAICHIŞ

 OANA TAICHIŞ

OANA TAICHIŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: