Hristos a înviat!

Astăzi este ziua marii sărbători, de aceea primiți din toata inimă salutul HRISTOS A ÎNVIAT! Știți care este cel mai mare miracol din univers? Trăim intr-o lume in care toate lucrurile merg spre dezintegrare,dar minunea, cea mai mare este ca eu si tu să devenim dintr-o dată ființe noi, creații noi, având bucuria de a trăi o viață nouă.Sărbătoarea Paștelui sărbătoarea învierii Domnului Isus Hristos, ne spune că drumul vieții noastre este ca să trăim intr-o lume nouă pentru cel ce-a murit și a înviat pentru noi. Și iată minunea, privind mereu gloria lui Isus Hristos, suntem transformati in asemănare cu EL din treaptă în treaptă prin duhul lui Dumnezeu.

Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte călcând si celor din morminte, viață dăruindu-le.Ce simţi când spui:”Hristos a înviat!” / Ce-nseamn-acest salut te-ai întrebat / Ce simţi când spui: E viu!, E-adevărat! / E sărbătoare azi: Hristos a înviat! De-ai ştii ce grea-i crucificarea / Să mori când eşti nevinovat / Ţi s-ar opri chiar răsuflarea / Când zici: “Hristos a înviat!”.

NICI UN CREŞTIN de Tatiana Topciu: „Inaltul ori adâncul – niciodată / Nu vor fi-n stare, după cum e spus, / Să îl despartă pe-un creştin vreodată / De dragostea eternă-a lui Isus.”

PETRE VARGA

PETRU VARGA

PETRU VARGA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: