Ioana are talent!

image003Ioana Seican este elevă a şcolii noastre, în clasa a 12-a B, şi a participat la concursul „Românii au talent” anul acesta, împreună cu colegii de la Ansamblul Crişana, unde activează de 12 ani. Ioana este o persoană cu sufletul foarte mare, este prietenoasă, sensibilă şi mereu gata să te ajute în orice moment. Are un suflet de aur, este mereu lângă tine. Este talentată, îi place să danseze şi să cânte, iar dansul popular îl iubeşte cel mai mult.

Ioana (în stânga) are un suflet de aur,.

Ioana (în stânga) are un suflet de aur,.

Reporter: Ce te-a determinat sa participi la acest concurs?

IOANA SEICAN: Ideea de a participa la emisiunea i-a apartinut instructorului de dans, Ioan Silaghi. Cand ne-a propus acest lucru, noi am fost incantati de idee, deoarece aveam oportunitatea sa aratam unei tari intregi ca folclorul nu a disparut si inca este practicat, de la copii mici pana la adulti.

CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2011/11/06/dansul-popular-o-duce-departe/

Reporter: Cum ti s-a parut concursul?

IOANA SEICAN: Avand in vedere ca am participat doi ani la rand, acum, ultima oara, mi s-a parut mai usor. Am trecut prin doua preselectii: prima avand loc la Hotel Ramada Oradea, unde am fost jurizati de producatorul emisiunii, iar a doua avand loc la Teatrul de Stat, unde am fost jurizati de cunoscutul juriu – Andra, Mihai Petre si de Andi Moisescu. Emotiile au fost mari, dar au trecut cand am intrat in culise, cand Pavel Bartos si Smiley ne-au luat interviu, acestia stiind cum sa ne faca sa lasam emotiile.

Reporter: Ai fost multumita de raspunsul juriului?

IOANA SEICAN: Cand am intrat pe scena si am inceput sa dansam, am uitat de tot si ne-am bucurat de moment. Finalul a fost fericit, juriul acordandu-ne trei de DA. Ca urmare a acestui fapt, co-prezentatorii emisiunii ne-au trimis pe fete sa pupam membrii juriului. Eu am avut ocazia sa il pup si sa primesc doar cuvinte de laude din partea lui Andi Moisescu. Juriul a fost un trio formidabil, iar Mihai Petre nu este atat de rau pe cat pare si a fost incantat de prezenta noastra.

REPORTER: Daca ai mai avea ocazia, ai mai participa?

IOANA SEICAN: Cu siguranta as mai participa, deoarece au fost momente unice in viata mea si foarte distractive. Tin minte atunci cand am fost la Cluj, din cauza emotiilor, mi s-a facut rau, iar dupa ce am iesit din scena cu raspunsul jurului (trei de DA), am izbucnit in plans, Smiley a incercat sa ma calmeze,iar mai apoi am fost îmbărbătată de Andra.

image005 CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2012/11/12/o-traditie-renegata-de-multi/

Reporter: Talentul cu care ai participat la emisiunea „Românii au talent” este dansul popular. Poti sa-mi spui cateva cuvinte despre aceasta pasiune?

image004IOANA SEICAN: Pentru mine dansul popular este un mod de a ma relaxa si de a uita de toate grijile cotidiene. Fac dans de aproape 13 ani si nu-mi pare rau de alegerea facuta. Pentru mine, ansamblul Crisana este ca a doua familie, iar instructorul Ion Silaghi este un parinte adoptiv pentru toti dansatorii. Impreuna cu ansamblul am participat la foarte multe festivaluri, atat in tara, cat si in strainatate, dar cea mai frumoasa amintire a mea este atunci cand am fost in Iordania.

a consemnat ADELINA SEUTIUŢ

 CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2013/02/11/folclorul-i-a-adus-denisei-prieteni-si-un-public-minunat/

One comment

  1. florica seican

    superba Ioana Seican la fel ca si ceilalti dar tu esti sarea si pipeu Balog Adi ssucces in viata si multa bafta la bac si si la c te asteapta

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: