Facultatea de Jurnalism este acreditată

fac2În primul  rand pentru cei care nu stiu, Facultatea de Jurnalism din Oradea apartine Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii, care la randul ei tine de Universitatea din Oradea.

Aceasta facultate nu este foarte veche, datand numai din anul 2002. Facultatea a fost acreditata in urma cu trei ani, deci este o facultate sigura.

Admiterea la aceasta facultate se schimba de la an la an, asa ca nu pot sa spune inca pe ce criteriu se va putea intra la Facultatea de Jurnalism, insa profesorii acestei facultati – printre care se numara si domnul Octavian Haragos – actualizeaza site-ul acestei facultati cu toate informatiile necesare unei persoane care vrea sa urmeze aceste studii.

image descriptionSite-ul facultatii este  http://politicom.uoradea.ro/, care sta la dispozitia oricui doreste informatii la zi cu privire la Facultatea de Jurnalism.

CITEŞTE ŞI: O DISCUȚIE PREMERGĂTOARE CARIEREI DE JURNALIST

Intr-o discutie telefonica cu domnul Octavian Haragos, domnia sa a afirmat ca, daca cumva ai inclinatie spre jurnalism, aceasta facultate este locul potrivit pentru tine; chiar domnia sa, daca ar avea un copil cu o inclinatie spre jurnalism, nu ar ezita sa-l indrume catre aceasta facultate.

MARIUS GAVRILUŢ

CITEŞTE ŞI: ASTĂZI STUDENT, MÂINE JURNALIST

One comment

  1. Ioana Paul

    Din păcate site-ul facultății noastre nu este alimentat cu informații ”la zi” (deși suntem Jurnalism!). Pe de altă parte, dacă aveți o înclinație spre tot ceea ce înseamnă Jurnalism, cu siguranță că aici veți găsi profesori cu experiență într-ale presei((de la care aveți ce învăța) și mediul propice necesar pentru formarea voastră ca jurnaliști!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: