Primul Aqua Park din vestul ţării

Hotel President îi invită pe iubitorii relaxării, din data de 29 octombrie, să descopere noul parc acvatic.

Situat la ieşirea din staţiunea balneară din Băile Felix , Aqua President vă invita să descoperiţi 13 bazine interioare, trei piscine exterioare, zonă de agrement pentru copii, tobogan interior şi exterior, saună turcească, baie turcească, saună finlandeză, centru pentru masaj, bazin cu valuri, grotă mediteraneană, zonă VIP, zonă de relaxare şi linişte, zonă  de jocuri: biliard, snooker, bowling, tenis de masă, darts, icehockey, mini fotbal, jocuri mecanice, sală de squash, restaurant,terasă şi parcare.

Orădenii nu vor mai fi nevoiţi sa treacă graniţa pentru a-şi petrece timpul liber intr-un Aqua Park. Aqua President va fi deschis pe tot parcursul anului, majoritatea bazinelor fiind alimentate cu apa la 36 de grade. In primavara anului 2013 va incepe extinderea zonei cu bazine exterioare.

Tarifele Aqua President vor fi mult mai mici faţă de preţurile de la aqua park-urile din Ungaria. În  Debrecen intrarea pentru o zi este de aproximativ 80 de lei pentru un adult, în Băile Felix tariful pe zi va fi de 45 de lei.  

LARISA DAVID

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: