ALEXIA: Timea și Codin, Regina și Regele balului!

Balul bobocilor ghibiști a avut loc in data de 19 aprilie 2024 la Casa Tineretului. Au participat 12 boboci, astfel creând cate șase perechi, care s-au luptat pentru titlul de Miss și Mister Boboc.

Acestia s-au pregatit timp de trei luni pentru momentul de dans, la care au participat si mentorii lor. Tematica balului din acest a fost Mitologii, iar fiecare pereche a avut cate o tema. Prima echipa a avut tematica Mitologia japoneza; a doua echipa Mitologia dacă; a treia echipa Mitologia romană; a patra echipa Mitologia greacă; a cincea pereche Mitologia egipteană, iar a cincea pereche Mitologia nordică.

Foto: Alexia Botău

La acest eveniment au existat trei probe: proba de dans, proba-surpriza si proba de cultura generala. Intre fiecare proba a intervenit cate un artist intermediar si prima editie a LOGO Paper Awards, in care au fost premiați elevi ai liceului nostru pentru minunatele articole publicate in cursul acestui an scolar. Una dintre elevele liceului nostru, Alexia Alexandrache din clasa IX B, a fost premiata cu șapte distincții.

Balul bobocilor a fost castigat de catre boboaca Timea Kovacs, instruita de mentorele Bianca Ceanea si Stefania Novac, si de catre bobocul Codin Pantis, instruit de subsemnata, Alexia Botău, si Darius Brindas. Dupa decenarea premiilor am avut sansa de a-l asculta pe artistul 911, iar la after party am fost incantati de piesele puse de DJ-ul Cervinski.

Foto: Alexia Botău

Petrecerea s-a intins mult in noapte, pana la ora 2:30.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor! Mulțumiri publicului, juriului și organizatorilor, grație vouă, am avut un bal de neuitat!

ALEXIA BOTĂU

ALEXIA BOTĂU

Leave a comment