MARIA: Sfârșitul unui nou început

Încet – încet, a trecut și acest an, parcă ieri am intrat prima dată pe ușa liceului, devenind o boboacă. Ce timpuri… Și-apoi intrând pe ușa clasei, văzându-mi noii colegi.

Am intrat, m-am așezat zâmbind, fiind mândră de mine că am putut să ajung aici, după atâtea… Nu am asteptat mult și noul nostru diriginte, domnul prof. Perțe, a intrat pe ușă, urându-ne cu o voce caldă Bun venit în liceu și în noua noastră școală! și, cum îi plăcea dânsului să o mai spună, a doua casă pentru noi.

Da, ce timpuri… Dar de ce să mă opresc aici?

Colegii mei, profesorii, clipe frumoase petrecute impreuna, clipe de amaraciune, in special cand mai pică o notă proastă, dar e normal sa se mai intample asta.

Despre clasa noastra nu pot spune că am fost una foarte buna, dar macar am fost uniti si fiecare a facut tot ce s-a putut in acest an.

Am trecut acest an impreună, cu bine și cu rele. La anul sper ca va fi si mai bine ca acum si ne vom da silința si mai mult ca pana acum, pentru că noi suntem clasa a IX-a B si nu renunțăm niciodata si nimeni nu poate întrece aceasăa clasă.

Acum ne îndreptam spre clasa a X-a, peste doi ani o sa dăm bac-ul, dar să nu ne grăbim acum, mai copilărim puțin in liceu, ca în Generală la început și-apoi să trecem la acțiune serioasă. O să fie bine.

Adio, clasa a IX-a! Bun venit, clasa a X-a!

ANCA MARIA

ANCA MARIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: