ALEXANDRA: Stranger Things

Netflix a lansat cel de-al patrulea sezon al serialului Stranger Things. Dar despre ce este vorba cu adevărat în această producție?

Încă de la începutul serialului, jocul Dungeons and Dragons ne dă cheia cu care trebuie să deschidem relațiile dintre cei patru puști și personajele lor.

Jocul se petrece în casa lui Mike (Finn Wolfhard) care mai este și Dungeon Master, așa că știm de la început că el este liderul. Apoi, în timpul jocului, Lucas (Caleb McLaughlin) îi spune lui Will să nu mai fie un fricos și să se folosească de o vrăjitorie cu foc, cu care echipa lui ar urma să câștige, așa că ne dăm seama că el este personajul agresiv.

Pe de altă parte, Dustin (Gaten Matarazzo) este cel care se pierde ușor cu firea, având în vedere că el este cel care îi spune lui Will să folosească o vrăjitorie de protecție și tot el este cel care se panichează atunci când zarurile sale ies de pe masă.

Și, în cele din urmă, Will (Noah Schnapp) este personajul pur, sincer, naiv – el fiind cel care recunoaște în fața lui Mike adevărul că zarurile sale au însumat 7 și nu 13.

Al treilea sezon al seriei a fost difuzat acum doi ani şi jumătate. Filmările au cunoscut întreruperi din cauza Covid. Tinerii actori, care au început să joace în serial pe când erau adolescenţi, au astăzi 20 de ani.

Va exista sezonul 5?

Da, sezonul 5 din Stranger Things va fi într-adevăr difuzat pe Netflix. Din păcate, sezonul 5 va fi ultimul, iar frații Duffer au confirmat acest lucru într-o scrisoare adresată fanilor. Creatorii au spus că „în urmă cu șapte ani, am planificat întreaga poveste pentru Stranger Things. La acea vreme, am speculat că povestea va avea patru sau cinci sezoane, dar s-a dovedit prea mare pentru a putea fi spusă în patru – așa cum veți vedea în curând cu ochii voștri – acum ne îndreptăm cu pași rapizi spre finalul nostru. Sezonul 4 va fi penultimul sezon; sezonul 5 va fi, în schimb, ultimul”.

Până în momentul de față, fiecare sezon apărut din epicul serial Stranger Things a avut, în total, fie opt, fie nouă episoade. Așadar, cred că este destul de viabil să presupunem că ultimul sezon va urmări același tipar.

De asemenea, poate chiar ne va oferi câteva episoade în plus, pentru a încheia seria așa cum trebuie. Netflix nu a confirmat cine se va întoarce în ultimul sezon al serialului sau ce personaje noi vor apărea. De altfel, din moment ce nu știm ce se va întâmpla la sfârșitul sezonului actual, este destul de greu să speculăm viabil cu cine ne vom reîntâlni în următorul sezon.

ALEXANDRA SOANE

ALEXANDRA SOANE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: