BRIANNA: A meritat să lupt pentru tine

Ugly love scrisă de Collen Hoover este o carte de dragoste intensă și emoționantă, care te va face să verși lacrimi, dar și să zâmbești.

Dupa titlul carti ne putem da seama ca este vorba despre o față urâtă a iubirii, ce se petrece între doi tineri cu scopuri diferite în viață.

Atunci cand Tate Collins il intalneste pe Miles Archer, un pilot de avioane tacut, la locul lui, bantuit de un trecut intunecat, ea e constienta ca ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se considera nici macar prieteni, iar singurul lucru pe care il au in comun este o atractie fizica de netagaduit. Dupa ce dorintele lor ies la iveala, cei doi isi dau seama ca tocmai au gasit solutia perfecta pentru o relatie fara alte implicatii. El nu cauta iubire, iar ea nu are timp pentru asa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfacator, daca Tate ar putea sa respecte cele doua reguli impuse de Miles: nu pune intrebari despre trecut; nu te astepta la un viitor impreuna.

Ei cred ca se pot descurca, dar, atunci cand in povestea lor se infiripa sentimente adevarate, totul se schimba.

Dupa ce am citit cartea povestea lor mi-a ramas in minte gandindu-ma unde poate duce dragostea si cat poate o persoana sa lupte pentru peroana iubita.

Mai multe nu pot spune despre carte dar stiu ca in prezent Colleen Hoover este autoarea mea preferata si urmeaza sa descopar alte opere scrise de aceasta.

BRIANNA JAKAB

BRIANNA JAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: