ALEXIA: Erasmus+ în direct din sala festivă!

Conferința de încheiere a proiectului Erasmus+ Our Digital Classroom va avea loc marți, 21 decembrie 2021, la ora 14:00, în sala festivă a Colegiului Național ”Onisifor Ghibu”.

Am discutat cu coordonatoarea acestui proiect, prof. Lucia Cighir, care ne-a oferit mai multe informații referitoare la această conferință: ”Vom prezenta activitățile din cadrul acestui proiect, cum ar fi selecția participanților și pregătirea pentru curs (lingvistică si culturală). De asemenea, vom pune accent pe cele 4 cursuri din: Barcelona, Paris, Malta si Roma, respectiv activitățile aplicate la clasă de către cei 20 de participanți.”

Prof. LUCIA CIGHIR

Vom încerca să transmitem în direct întregul eveniment, utilizând virtuțile platformei Facebook. Întrucât este un proiect de mare amploare, vă invităm să urmăriți acest live, marți, de la ora 14:00, când vom posta linkul direct al evenimentului pe blog și pe pagina de Facebook. În colțul din dreapta sus al blogului nostru găsiți un contor ce efectuează numărătoarea inversă a timpului rămas până la începerea evenimentului.

Rămâneți cu ochii pe LOGO Paper, deoarece revenim cu detalii după desfășurarea conferinței!

ALEXIA CĂLĂRAȘU

ALEXIA CĂLĂRAȘU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: