Schimbarea continuă cu noi!

„Toate visele noastre devin realitate daca avem curajul să le urmăm.” – Walter Elias

Numele meu este Antonia Moga, sunt elevă în clasa a XI-a C, am șaptesprezece ani și candidez pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Am decis să candidez și anul acesta în cadrul Consiliului Școlar datorită experienței minunate dobandite în cadrul mandatului meu anterior ca secretar, în care am reușit să oferim elevilor în ciuda pandemiei, evenimente și proiecte care au apropiat colectivul de elevi al școlii noastre.

De-a lungul anilor am căpătat o vastă experiență în ceea ce privește organizarea, planificarea și coordonarea unui proiect sau a unei echipe prin implicarea mea ca voluntar în comunitate. În prezent sunt președintele organizației Kiwanis Key Club OG cu care Consiliul Școlar a colaborat în trecut și am în plan să menținem această colaborare și în cadrul mandatului acesta. Deasemenea ocup funcția de ambasador local în cadrul organizației non-guvernamentale Girl Up Romania, sunt voluntar în organizația Leo Black Eagle Oradea, centrul de tineret “The Spot” și am fost voluntar în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), proiectului național “O FACEM”, trezorier în cadrul Kiwanis Key Club OG și secretar în cadrul Consiliului Școlar.

Toate aceste oportunități mi-au dezvoltat abilități și competențe care consider că mă recomandă pentru această funcție precum: adaptabilitatea, ambiția, atenția la detalii, profesionalismul, creativitatea, competențele de comunicare și public speaking pe care le-am îmbunătățit în cadrul LOGO Debate, management și leadership în cadrul cursului Leaders Explore, puterea de convingere și optimismul.

Prioritățile mandatului meu sunt apărarea intereselor elevilor, promovarea școlii noastre și informarea elevilor. Planurile mele pentru acest an școlar sunt evenimente diverse axate pe nevoile și interesele elevilor atat în mediul online, cat și fizic cat timp se respectă restricțiile impuse de pandemie. În ceea ce privește organizarea internă a Consiliului Școlar doresc să obținem o implicare mai mare a elevilor, implementarea unei platforme cu resurse pentru elevi și menținerea relațiilor bune de colaborare cu direcțiunea școlii noastre.

Sper că v-am caștigat încrederea și vă rog să mă votați pentru funcția de vicepreședinte!

ANTONIA MOGA

ANTONIA MOGA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: