BEATRICE: Hai la Leapșa!

Ediția a doua a evenimentului-manifest Street Delivery Oradea are loc în trei locații: Parcul Petőfi Sándor, malul stâng al râului Crișul Repede, între Podul Centenarului și Podul Decebal, și Parcul Libertății. 

Sunteți invitati în perioada 18-20 iunie să vă puneți pantalonii scurți, să luați mingea la subraț și să desenați orașul așa cum am vrea să fie (strada mea – orașul nostru).

La festivalul menit să elibereze strada de mașini si sa proiecteze imaginea unui oraș pe care-l iubești, fiind rezultatul implicării comunitații in problemele orașului, vor fi acolo pentru voi: 

Stagger Lee, trupa care va deschide concertele la Street Delivery Oradea 2021, vineri, 18 iunie, în Parcul Petőfi. Aceasta va fi prima apariție live pe scenă a trupei. Așadar, concertul va reprezenta o premieră absolută atât pentru Street Delivery, cât și pentru formație

Eventul aici: https://fb.me/e/MuSpErNu

Valeria Stoica; aceasta va închide Street Delivey Oradea 2021 cu un concert minunat, duminică, 20 iunie, de la 20:30 în Parcul Petőfi

Event aici: https://fb.me/e/6m1B8jR76

Karpov not Kasparov live la Street Delivery Oradea, sâmbătă, 19 iunie, de la 20:30, în Parcul Petőfi

Event aici: https://fb.me/e/2ecno6BQc

MA hub, ce te cheamă la o serie de activități mișto, în Parcul Petőfi, menite să ne unească comunitatea prin diversitate: ateliere de jonglerie, ateliere pentru copii de manufacturat instrumente muzicale, sesiuni de yoga în parc și sesiuni de dans / ecologia mișcării, slack-line pentru cei pregătiți să vadă lumea și cu susu-n jos, perfoMA (cu MA collective).

Pe lângă acestia, vor fi prezenți la Street Delivery cu diverse ateliere si activităti: Cătunul Verde, Asociatia Anima Verde,Teatrul Arcadia, IPJ Bihor, Fundația Comunitară Oradea și așa mai departe.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a festivalului. Totodată, vă invit să urmăriti pagina de Tik-Tok a evenimentului, unde chiar eu vă voi ține la curent cu evenimentele.

BEATRICE BERCE

BEATRICE BERCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: