DENISA & PAULA: Sărbători sub semnul întrebării

Anul 2020 a fost un an foarte dificil pentru noi toți, cu multe lecții și noi hotărâri în ceea ce privește anul 2021.

Crăciunul şi Revelionul se apropie cu paşi repezi, dar din păcate nimeni nu știe ceea ce se va întâmpla și cum ne vom petrece Sărbătorile în acest an. Pandemia este încă deasupra noastră și se pare că nu are gânduri de plecare.

Deși Sărbătorile de anul acesta nu vor fi la fel ca în ultimii ani, chiar dacă limitarea numărului de persoane şi distanţarea socială nu trebuie să lipsească, anul acesta, de Sărbători, românii încă sunt încrezători într-un sejur normal și un Revelion așa cum suntem obișnuiți.

Pentru noi, românii, Sărbătorile sunt cele mai importante deoarece reprezintă un moment unic.

În cazul în care nu ne vom putea petrece sărbătorile undeva la munte sau, cel puțin, mai departe de casă, cum eram obișnuiți în fiecare iarnă, anul acesta ne putem bucura de un Crăciun mai restrâns, doar în familie. Până la urmă, pentru mulți dintre noi asta înseamnă Crăciun.

Ceea ce mai reda, de asemenea, frumusețea Crăciunului, erau târgurile destinate acestor sărbători. Din păcate, anul acesta, Târgul de Crăciun din Oradea, un eveniment care se desfăşoară de regulă pe parcursul mai multor săptămâni – cu concerte, decoraţiuni spectaculoase, patinoar şi căsuţe cu bunătăţi şi cadouri – a fost anulat.

Reprezentanții Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune susțin faptul că „anularea evenimentului a fost o decizie dificilă, însă necesară şi inevitabilă, considerând creşterea accelerată a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile, prioritatea noastră nr. 1 rămânând în continuare siguranţa comunităţii.”

Aceștia au mai adăugat următorul lucru: „Atunci când contextul va permite din nou organizarea de evenimente, ne dorim să ne revedem sănătoşi şi în condiţii de deplină siguranţă, la evenimentele deja consacrate din Oradea, dar şi la altele noi, la fel de interesante şi ofertante”.

Prin urmare, nu ne putem bucura de Târgul de Crăciun anul acesta, însă putem investi mai mult în timpul petrecut cu familia, acasă, pentru siguranța noastră.

DENISA SOTIUȚ, PAULA NEGRU

PAULA NEGRU și DENISA SOTIUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: