BEATRICE & CASIAN: Lecție de psihologie la Cărturești

Miercuri, 12 februarie 2020,de la ora 18:00, doamna Mădălina Sarca, psiholog, dar și autoare a cărții Fii stăpâna propriei vieți, a fost gazda unei întâlniri la Librăria Cărturești.

madalina sarca 01

Autoarea, alături de elevii de la Ghibu prezenți la întâlnire

Subiectul întâlnirii a fost prezentarea cărții Fii stăpâna propriei vieți, având și un dialog deschis cu cei de față, despre afirmarea identității și importanța autenticității în viața oricărui om, dar mai ales a tinerilor.

Aceasta ne-a împărtășit câte ceva din experiența personală ca psiholog practician,accectuând faptul că un psiholog se rezumă la a da sfaturi, dar și recomandări, ferindu-se să intervină imperativ în viața pacienților și a celor veniți pentru consultări.

Am aflat de asemenea că nu poți fi cu adevărat autentic dacă nu ai o identitate, așa cum nici identitatea nu poate exista în lipsa autenticității.

beatrice si rares

Subsemnata, Beatrice Berce, alături de Rareș Bredean

Publicul prezent a intrat în dialog cu autoarea, dorind să afle răspunsuri la unele întrebări. Spre exemplu, colegul nostru, Rareș Bredean (X B), și-a exprimat punctul de vedere privind dificultatea păstrării autenticității într-un context școlar restrictiv, în care orice încălcare a protocolului este strict sancționată.

Cartea Fii stăpâna propriei vieți, publicată acum ceva timp, te îndeamnă să descoperi cea mai buna versiune a ta, pentru a trăi viața pe care ti-o dorești cu adevărat, si poate fi găsită pe site-ul Librăriei Cărturești.

BEATRICE BERCE, CASIAN KONYARI

casian beatrice

CASIAN KONYARI şi BEATRICE BERCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: