Lansare de carte la Ghibu

După ce a ieșit la rampă în sala Amfiteatru a Bibliotecii Județene Gheorghe Șincai, cu prima sa plachetă de versuri,  Alex Lascu își lansează volumul și la Liceul Onisifor Ghibu.

portret alex lascu

ALEX LASCU

Întâlnirea, care va fi moderată de conf. univ. dr.  Ramona Novicov, critic de artă, este programată să se desfășoare joi, 23 mai, de la ora 12, în sala festivă a liceului.

Programul va include un mini-concurs de interpretare, cu poeme din volumul lui Alex, la care și-au anunțat participarea un număr de șapte eleve ale școlii noastre. Premiile vor consta în cărți și diplome.

Placheta E o lume între noi, cu poezie preponderent erotică, a apărut la editura Fides și a beneficiat de botezul literar al dlui Ionut Caragea, scriitor consacrat. Dl Caragea semnează prefața volumului, iar tehnoredactarea a fost realizată de Dumitru Scorţanu, directorul editurii Fides. Ilustraţia de pe copertă este o grafică semnată Diana Ciocic.

CENACLU

La o intalnire a cenaclului «Prietenii Poeziei». Sursa foto: arhiva personala Alex Lascu

Evenimentul de joi, intitulat La primele iubiri, este organizat de Liceul Onisifor Ghibu și Cenaclul Internațional «Prietenii Poeziei», în parteneriat cu Libraria Cărturești, care este și sponsor, și Facultatea de Constructii, Cadastru si Arhitectură.

Invitat special: doamna Maria Scripcă, librar și PR la Libraria Cărturești din Lotus Center, prieten al școlii noastre, pe care ați avut de curând ocazia s-o cunoașteți, dintr-un interviu pe care i l-a acordat lui Beatrice Berce.

Doamna Scripca va avea formulare pe care, daca le completati, puteti sa va faceti Buletin de Carturesti, cu care beneficiati de reduceri la achizitionarea de produse din aceasta librarie.

Alex îi invită pe toți iubitorii de poezie, elevi și profesori deopotrivă, să participe la această întâlnire.

poster final web

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: