IGAȘ & KONYARI: Și anime-urile au un consiliu al elevilor!

Probabil ți s-a întâmplat des, fiind un fan anime, să te întrebi cel puțin odată „La ce sa mă uit?”, iar răspunsurile, din nefericire, întârzie să apară.

anime banner

Artwork: Elena Igaş

Anul 2019 dă startul sezonului de iarnă, sezon care aduce probabil unele dintre cele mai bune anime-uri ale acestui an. Așadar, iata câteva dintre acestea:

 

Boogiepopwa Warawanai (2019)

Gen: Mister, Horror, Psihologic

O legendă urbană povestește despre shinigami (zei ai morții) care eliberează oamenii din ghearele suferinței. Însă legenda se dovedește a fi cât se poate de adevărată, dându-i bătăi de cap protagonistului. Această serie are o valoare emoțională pentru japonezi, deoarece romanul intitulat astfel a debutat în anul 1998, având rapid o ecranizare anime în anul 2000. Spre bucuria audienței tinere, nu trebuie sa vizionezi seria precedentă ca să o înțelegi pe aceasta.

Data lansării: 4 ianuarie 2019

anime 2 2019

Artwork: Elena Igaş

W’z

Gen: Acțiune, Musical

Yukiya este un tânăr de 14 ani pasionat de muzica și de încărcat videoclipuri online. El dorea să progreseze în acest domeniu, dar numai gândul eșecului îi cauza o frica puternică .Viața lui se schimbă radical în momentul în care vede o emisiune Live și realizează că pentru succes trebuie să colaboreze cu cineva.

Data lansării: 6 ianuarie 2019

anime 3 2019

Artwork: Elena Igaş

Kaguya-sama waKokurasetai: Tensai-tachino Renai Zunousen

Gen: Comedie, Romantic, Psihologic

Consiliul elevilor ascunde multe secrete la care noi nici nu ne-am fi putut gandi.Unul din acestea ar fi iubirea platonică dintre presedintele consiliului, Miyuki Shirogane,un elev premiant, cunoscut peste tot in țară, și vicepreședinta KaguyaShinomiya. Aceștia se iubesc pe ascuns, dar niciunul dintre ei nu vrea să recunoască, deoarece ar fi considerat un semn de slăbiciune. Jocul iubirii începe în căutarea primei mărturisiri.

Data lansării: 12 ianuarie 2019

 Aceste informații au fost luate de pe MyAnimeList.com, iar pentru descriere s-au folosit și opinii ale unor fani de pe forumuri dedicate.

ELENA IGAS, KONYARI ERIK

elena si casian

KONYARI ERIK şi ELENA IGAS

One comment

Leave a comment