Mulţumiri tuturor!

Pentru a îmbogăţi zestrea tehnică a mini-studioului nostru, câteva clase de liceu au strâns nişte bani, oferind fiecare, după puteri, câteva sume. Acestea au ca destinaţie un set de microfoane wireless şi elemente de iluminat (reflectoare).

În această mini-campanie s-a strâns suma de 387 de lei.

Le multumim claselor 9 B (46 de lei), 10 B (82 de lei) şi 11 B (24 de lei). Clasa 11 A, cu ajutorul domnului diriginte, prof. Alexandru Popoviciu, a donat suma de 200 de lei.

“Am observat

că avem

nevoie de

un echipament

mai bun

şi am decis

să ajut

după puterile

mele.”

Prima probă a noilor dispozitive se va face cu ocazia ediţiei a doua a concursului de monologuri dramatice Star din bibliotecă, programat pe 6 decembrie, de la ora 18:00.

Tot in acelaşi scop, încercăm să înjghebăm un decor, la care lucrează George Gantea din 11 A, coordonat de prof.  Popoviciu.

george gantea

GEORGE GANTEA

L-am intrebat pe unul dintre elevii care a contribuit cu o sumă mai importantă, ce l-a determinat să facă acest gest. „După mai multe luni de cand ma aflu la această sectie, am observat că avem nevoie de un echipament mai bun şi, datorita potentialului de care dau dovadă elevii scolii mele, am decis sa ajut după puterile mele”, ne-a declarat Casian Konyari, elev in clasa a 9-a B.

Casian Konyari

CASIAN KONYARI

Aceste noi dispozitive, cat si elementele de decor, vor ramane in recuzita sectiei de jurnalism a Liceului Onisifor Ghibu, pentru uzul curent sau pentru evenimente ocazionale, organizate in colaborare cu alte secţii ale liceului.

BEATRICE BERCE, ANDREEA POP

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: