BEATRICE BERCE: Orice implicare contează

La mijlocul lunii trecute a avut loc şi în Oradea proiectul  Let’s do it, Romania!, la care Primaria a participat cu angajații proprii, ajutați de cetăţenii municipiului, veniţi în număr mare, începând de la ora 9:00.

Participanții au fost așteptați in parcarea Lotus Center, acolo unde a avut loc înregistrarea, dar si împarțirea pe grupe a voluntarilor. De asemenea, din partea organizatorilor, aceștia au primit mănuși și saci,iar unde a fost cazul, lopeți si greble.

Proiectul s-a desfășurat între 9:00-15:00, atunci cand avut loc colectarea deșeurilor, iar între 15:00-18:00 a avut loc ridicarea sacilor menajeri si transportul acestora la bazele de primire a deșeurilor.

Organizatorii au anuntat participanții ca exista cateva categorii de deșeuri ce nu trebuiesc adunate, precum resturi de mâncare, mobilă, deșeuri medicale.

Acțiunea a fost recunoscută si de restul proiectelor din afară, numarându-ne printre cele 150 de țari implicate in aceasta acțiune.

La nivelul școlilor din Oradea, printre participanți se numără Școala Gimnazială Oltea Doamna și Liceul Teoretic Onisifor Ghibu.

bogdan mudura

BOGDAN MUDURA

Aceste informații ne-au fost oferite de unul dintre participanți , Bogdan Mudura din IX A, elev al liceului nostru, care a mai adăugat urmatoarele:  „Proiectul în sine a avut un scop educativ, pe mine unul m-a învatat că orice implicare contează. Această experiență mi s-a parut unică, iar de aceea mă bucur ca voi mai putea participa la această acțiune, prin simplul fapt al ridicării unui pet de pe jos, a unei pungi sau a unui ambalaj de aluminiu”.

BEATRICE BERCE

beatrice berce

BEATRICE BERCE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: