Lavinia a obţinut ce şi-a dorit

Elevă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, in clasa 12 C, la profilul Matematica-Informatica, Lavinia Cosman a participat anul acesta la Olimpiada de religie si a reusit sa ajunga la etapa nationala. Chiar daca era inconjurata de elevi buni, care puteau sa ajunga si ei la nationala, nu s-a dat batuta si a continuat sa lupte, obtinand 94,5 din 100 puncte la etapa judeteana. Etapa nationala se va desfasura la Cluj, in timpul „Saptamanii altfel”.

 

LAVINIA COSMAN

LAVINIA COSMAN

Lavinia ne spune ca participa a treia oara la aceasta olimpiada, prima data fiind in clasa a 10-a, la propunerea domnului profesor coordonator Calin Perte, dar acum a reusit sa ajunga la nationala, spre surprinderea ei, ca si a domnului profesor. Spune ca a fost destul de usor sa se antreneze pentru rezultatul obtinut, avand in vedere ca isi dorea foarte mult sa ajunga aici, astfel ca a inceput sa se pregateasca din timp. E prima data cand Lavinia ajunge aici, deoarece pana acum se pregatea pentru mai multe olimpiade si nu reusea sa invete destul de bine la religie.

Pentru rezultatul obtinut, Lavinia s-a pregatit atat cu ajutorul domnului profesor, cat si singura. La scoala a avut cateva ore in care domnul profesor ii explica fiecare lectie, iar acasa ea aprofunda materia, citind diverse carti referitoare la tematica pentru clasa a 12-a, majoritatea fiind imprumutate de la dl Perte.

Tot efortul depus de Lavinia a meritat, cu siguranta, ea fiind mai mult decat incantata la auzirea vestii. Isi dorea foarte mult sa ajunga la etapa nationala, fiindca acum era ultima ei sansa.

Fire ambitioasa si harnica, Lavinia a sperat sa ajunga de data aceasta la etapa nationala, dar nu credea ca ea va fi cea norocoasa, deoarece spune ca unele fete dintre cele care au participat la olimpiada erau foarte bune. Pe acelea le-a cunoscut la Izbuc, unde s-a organizat tabara pentru participantii etapei judetene de anul trecut, si era convinsa ca macar una din ele va merge la nationala de anul acesta; una din acele fete isi dorea sa mearga la Facultatea de Teologie si credea ca este mult mai bine pregatita decat ea.

Loredana Farcaş

LOREDANA FARCAŞ

Anul trecut, Lavinia a obtinut locul trei la etapa judeteana, primind diverse carti.

Noi o felicitam pe Lavinia pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute si ii dorim mult succes!

LOREDANA FARCAŞ

5 comments

 1. Roxana Vlad

  Felicitari 🙂

  Like

 2. Costa Ioana

  Felicitari Lavi!!

  Like

 3. Lavinia

  multumesc! 🙂

  Like

 4. Pingback: Lavinia a obţinut ce şi-a dorit | Cuvinte și Gânduri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: