„English for Smart Kids”

La Editura Aureo din Oradea a apărut de curând volumul „English for Smart Kids”, semnat de prof. Luminiţa Dubău şi prof. Lucia Cighir, destinat pregătirii şi aprofundării cunoştinţelor de gramatică şi vocabular ale elevilor care studiază limba engleză în ciclul primar.

English for Smart KidsAutoarele au o îndelungată experienţă la catedră, eficienţa exerciţiilor incluse în volum fiind verificată şi confirmată de-a lungul anilor. Cartea se adresează în principal elevilor de clasa a IV-a, sistematizând toate structurile de bază ale programei şcolare pentru ciclul primar.

CITEŞTE ŞI: https://logopaper.wordpress.com/2012/12/17/intre-engleza-lectura-si-quilling/

„Culegerea poate fi folosită atât la clasă, alături de manualul şcolar pentru exersarea şi consolidarea noilor structuri, cât şi ca bogată resursă pentru teme. Avantajul acestei culegeri constă în faptul că abordează nu doar elementele de gramatică, dar şi pe cele de vocabular pe toate palierele de bază ale acestuia. La sfârşit sunt incluse cinci capitole de exerciţii diverse, care pot fi folosite în pregătirea elevilor pentru diverse concursuri sau examene”, aflăm din prefaţa lucrării, incluzând aici examenele internaţionale Cambridge English for Young Learners, care atrag cu fiecare an o participare tot mai mare din partea elevilor.

Această lucrare de specialitate este cea de-a doua semnată de Luminiţa Dubău şi Lucia Cighir. Anul trecut, tot la Editura Aureo le-a apărut cartea  „English for Proficient Kids”.

4 comments

 1. Alexandru

  Felicitari doamnelor profesoare

  Like

 2. felicitari profesoarelor pentru munca lor !

  Like

 3. Alexandra

  Doamna profesoara Dubau Luminita fosta mea diriginta-o doamna exceptionala care impreuna cu doamna Lucia Cighir au dat nastere unei carti care ajuta elevii din ciclul primar sa iubeasca limba engleza si sa faca din aceasta o placere.

  Like

 4. As dori cartea english for smart kids cat mai urgent va rog frumos

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: